Abone Ol

Bloomberg HT'ye Londra'dan ekran yüzü transferi!

MEDYAFARESİ ÖZEL- Ekonomi kanalı Bloomberg HT, yurtdışından getirdiği çok önemli bir ismi ekrana sürecek. İşte kanalın yeni ekran yüzü.

Bloomberg HT'ye Londra'dan ekran yüzü transferi!

Bloomberg Ht'den Büyük Atak!

Ocak ayında Habertürk ile ortaklık kurup Türkiye'de Bloomberg Ht adıyla yayına başlayan ünlü ekonomi kanalı, halen Londra temsilciliğini yürüten Aslı Şafak'ı ekrana sürmek üzere İstanbul'a getiriyor.





Alınan karar birkaç gündür tanıtımlarda "ekonominin güçlü ismi Aslı Şafak 31 Mayıs'ta Türkiye'de, Bloomberg Ht'de" anonsuyla yayınlanıyor. Aslı Şafak, uzun yıllar TRT Ankara'da parlamentoda görev yapmış, çeşitli haber bültenleri ve programlarla da ekranlarda olmuş tecrübeli bir haberci. Bloomberg Ht'nin Türkiye'de yayına başlamasıyla da yaşadığı Londra'da kanalın temsilcisi oldu, günlük canlı bağlantılarla ekonomiye ilişkin bu ülkeden haberler verdi. Aslı Şafak'ın günün hangi saatinde, hangi programla ekranda olacağı henüz duyurulmadı ancak Ahu Özyurt'un kanaldan ayrılmasıyla bir süredir ana haber bültenini tek başına sunan Ali Çağatay'ın yeni partneri olabileceği de ihtimaller arasında.