Abone Ol

Bikini çekiminde tacizci şoku! Mankenden tekme tokat dayak yedi

Brezilya'da bir bikini çekiminde skandal bir olay yaşandı. MMA (Karma dövüş sanatları) dövüşçüsü Joyce Vieria, fotoğraf çekimi esnasında kendisini izleyerek mastürbasyon yapan kişiyi yakalayarak tekme ve yumruklarla dövdü.

Bikini çekiminde tacizci şoku! Mankenden tekme tokat dayak yedi

Brezilyalı amatör MMA dövüşçüsü ve model Joyce Vieira, fotoğraf çekimi için bulunduğu Rio de Janeiro sahilinde bir adamın tacizine uğradı.
Fotoğraf çekimi esnasında tacizcinin kendisini izleyerek mastürbasyon yaptığını fark eden Vieira, uyarılarını dinlemeyen tacizciye tekme attı.

“Çok sürreal bir durumdu. Genellikle bu durumda yakalanan insanlar reddeder, ancak o reddetmedi, devam etti” diyen Vieira, isminin Ferreira olduğu öğrenilen tacizciyi tekme atarak durdurmaya çalıştı.

Bikini çekiminde tacizci şoku! Mankenden tekme tokat dayak yedi - Resim: 1

Ancak tacizci adam durmak yerine kendisine yumrukla karşılık verince Vieira, “Yumruğu beni daha da sinirlendirdi, onu öldürmek istedim” diyerek Ferreira’yı dövdü.

Bikini çekiminde tacizci şoku! Mankenden tekme tokat dayak yedi - Resim: 2

Olay yerine gelen polis ekipleri ise tacizci adamı gözaltına aldı. Adamın, savunmasında Vieira’yı taciz etmediğini, o esnada tuvaletini yapmakta olduğunu iddia ettiği öğrenildi.

(Sözcü)