Abone Ol

Big Brother'da kim elendi?

Ekranların yeni yarışması "Big Brother Türkiye kim elendi?" sorusunun yanıtı dün akşam yanıtını buldu. Farklı formatıyla dikkat çeken programın 2. eleme gecesinde heyecan dolu anlar yaşandı. Peki, Big Brother kim elendi?

Big Brother'da kim elendi?

Dünyaca ünlü yarışma programı Big Brother Türkiye'de degeniş yankı yankı uyandırmaya devam ediyor. Formatıyla Biri Bizi Gözetliyor'a benzetilen, ilginç ve iddialı yarışmacılarıyla dikkat çeken Star TV'nin yeni yarışması "Big Brother Türkiye'de ikinci hafta kim elendi?" belli oldu. Dün akşam Big Brother Türkiye evinde yarışmaya bir kişi veda etti. Endemol Shine Türkiye yapımcılığını, Asuman Krause'nin ise sunuculuğu üstlendiği "Big Brother'da kim elendi?" sorusunun yanıtı nefes kesen bir mücadele sonucunda yanıt buldu. Hem yarışmacılara hem de ekran başındakilere sıra dışı bir deneyim sunan Big Brother Türkiye'deev halkının yaptığı oylama sonucunda Big Brother Türkiye 2. haftanın eleme listesi oluşturulmuştu. Peki, hem rekor ödül 1 milyon TL'ye hem hayallerine veda ederekn Big Brother evinden ayrılan isim kim oldu?

Big Brother Arsel ve İdil'in aşkları fırtınalı geçiyor

BİG BROTHER'DA KİM ELENDİ?

İlk hafta Alphan'ın elendiği Big Brother'da elenmesi için verilen isimler; Gökçen, Onur, Gülşen ve Oktay oldu. Yarışmacıların belirlediği bu isimler içerisinden izleyicilerden en az oyu alan yarışmacı Big Brother Türkiye evine veda eden isim oldu. Buna göre evden gitmesi en çok istenen üç isim; Gökçen, Onur ve Gülşen olurken, dördüncü isim için, Yasin ve Oktay'a eşit sayıda oy çıktı. Big Brother, eleme listesine girecek dördüncü ismi belirleme görevini, evin lideri olan Sinan'a verdi. Sinan tercihini yaparken stratejik düşündü ve çok seveni olduğu izleyici oylamasında elenmeyeceğini düşündüğü Oktay'ın ismini verdi. Ve böylece Big Brother Türkiye kim elendi sorusunun yanıtlanacağı eleme gecesi için Big Brother Türkiye evinin 2. haftanın eleme listesi Gökçen, Onur, Gülşen ve Oktay'dan oluşmuş oldu.

İdil Naz Kaluç'un havuz görüntüleri olay oldu

Big Brother Türkiye ikinci haftasında en az oyu olarak yarışmayı en erken veda eden isim Gülşen oldu. Dokunulmazlık alan Oktay elenmekten kurtuldu. SMS oylaması sonuçlarına göre elemeye kalan kalan 3 isim arasında Onur yüzde 74, Gökçen yüzde 16 oy aldı. Big Brother'da kim elendi sorusunun yanıtı olan Gülşen ise yüzde 10 oy alarak yarışmaya veda etti.