Abone Ol

Beylerbeyi Sarayı'nda düğün yapan Taha Ün, Büşra Nur Çalar'ı eleştirince rezil oldu

Bir dönem AK Parti'yi destekleyen açıklamalarıyla fenomen olan Taha Ün, Büşra Nur Çalar üzerinden yapılan görgüsüzlük eleştirilerine katılırken, takipçileri kendisine Beylerbeyi Sarayı'ndaki düğününü hatırlatınca fena rezil oldu.

Beylerbeyi Sarayı'nda düğün yapan Taha Ün, Büşra Nur Çalar'ı eleştirince...

Twitter üzerinden AK Parti'ye ve Cumhurbaşkanı Erdoğan'a verdiği destekle bir dönem sivrilen ve şu anda eski başbakan Ahmet Davutoğlu'nun ekibinde yer alan Taha Ün adlı twitter kullanıcısı takipçileri tarafından feci şekilde köşeye sıkıştırıldı.

TAKİPÇİLERİ SARAYDAKİ DÜĞÜNÜNÜ HATIRLATTI

Son günlerin en büyük tarışma konularından biri olan Büşra Nur Çalar adlı tesettürlü bir kadının youtube üzerinden yayınladığı şatafatlı bebek mevlidi görüntüleri üzerinden AK Parti'yi eleştirmeye çalışan Ün, ''Şehir üniversitesini imha edip aşağıdaki sosyolojiyi ihya etmeyi amaçlayan bir iktidar aklı ile karşı karşıyayız...'' ifadelerini kullandı.

Takipçileri de şatafatlı mevlid programını eleştiren Ün'e Beylerbeyi Sarayı'nda nasıl gösterişli bir düğün yaptığını hatırlattı.

Hatırlatmakla kalmayan bazı takipçileri de çok sert eleştirilerde bulunurken, Ün'ün kendisine yönelik yapılan eleştirilere sessiz kaldığı gözlemlendi.