Abone Ol

Banu Parlak sosyal medyadan televizyon ekranlarına

Banu Parlak şimdi şöhretini televizyona taşıdı ve Kanal D’de yayınlanan Renkli Sayfalar’a konuk oldu.

Sosyal medyadan televizyon ekranlarına

Banu Parlak, adını ilk kez sosyal medya Instagram’da yayınladığı videolarla duyurdu. Yayınladığı videolarda hakkında pek çok eleştiriler yayınlandı. Özellikle abartılı dudak bükmesine yönelik eleştiriler yapıldı.

Hakkında yer alan “Instagram kızı” ithamlarına kulak aldırmadı. Kimi niçin şöhret olduğunu anlamadığını, kimi istememesine rağmen her yerde karşısına çıktığını, kimi de arkasında kimin olduğunu sorguladı.

Kanal D’de Renkli Sayfalar programını sunan Müge Dağıstanlı ve Gülşen Yüksel Salt’ın programına konuk olan Banu Parlak, hakkında yer alan her iddiaya cevap verdi.

Bir başka sosyal medya fenomeni Atakan Özyurt’un aynı üslupla Banu Parlak’ı taklit ederek yayınladığı video ise öteki videolarından daha çok tartışıldı. Kimi yorumlardan çok beğeni aldığı, kimilerince ise iki isme de yönelik ağır eleştiriler yer aldı.

BANU ARABADA MI YAŞIYOR?

Renkli Sayfalar'da soruları yanıtlayan Banu Parlak, yapılan eleştirileri başlarda çok taktığını ama sonra bunların aslında dikkat çekmek amaçlı olduğunu söyledi.

Dudaklarını aşırı bükmesiyle ilgili soruya, "Ben aslında insanların gizli gizli yaptığını açıkça yapıyorum. Bundan dolayı da insanlar kendilerini buluyor sanırım. Bir de dudaklarım şarkılarda dikkat çekmeye başladıktan sonra algıda seçicilik olsa gerek daha fazla belirgin olmaya başladı" diye cevapladı.

Banu Parlak, "Ben ailemi katletseler bile kullanmayacağım sözleri okuduğumda, ağladığım çok oldu" dedi.

Kaynak: Haberler724