Abone Ol

Ayşenur ve Özden birbirine girdi

İşte Benim Stilim All Star 27 Kasım 2015 Cuma akşamı yayınlanan 78. bölümünde "Siyah Beyaz" konseptli gala gecesinde Özden Cerrahoğlu, Ayşenur Balcı'nın saçları sayesinde marjinal göründüğünü iddia etti.

Ayşenur ve Özden birbirine girdi

Ayşenur ise Özden'in kendi saçlarının da marjinal olduğunu bu yüzden bu konuda kendisini eleştirmemesi gerektiğini söyledi. Özden Ayşenur'un kostümcülere kostüm diktirmeye çalıştığını iddia etti ve daha sonra ikili arasında kopyacılık tartışması yaşandı.

Sunuculuğunu Öykü Serter’in üstlendiği programın jüri kadrosunda; Nur Yerlitaş, Ivana Sert, Uğurkan Erez ve Kemal Doğulu yer alıyor. Yarışmacılar, Türkiye’nin en zorlu jüri üyelerinden geçer not almak için kıyasıya yarışıyor.
ALL STAR YARIŞMACILARI: Çiğdem Çelik, Emel Özkızıltaş, Ezgi Ünal, Ayşegül Doğan, Nihal Candan, Özden Cerrahoğlu, Ezgi Baylar, Aycan-Nurcan Şencan (İkizler), Gülşah Yılmaz, Ayşenur Balcı, Sara Ayşem Koçoğlu, Nazlı Hamarat, Melek Balkan, Tuğçe Ergişi, Gizem Güleri Maria Surina, Nazlı Sultan Kayaaslan, Didem Ezgi Akın, Zeynep Öztürk, Gülay Hançer, Neda Poursaeid, Sima Şerafettinova