Abone Ol

Kızım dizisi 12. yeni bölüm fragmanında Candan Demir yakınlaşması

Kızım 12. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Aile mahkemesinden tebligat geliyor. Asu, Öykü'yü Demir'den almak için velayet davası açıyor. Mahkeme çıkışı Demir, Asu'nun sözleri karşısında çılgına dönüyor. İşte Kızım 12. bölüm fragmanı...

Kızım dizisinin 7 Aralık Cuma günü ekrana gelecek 12. yeni bölümünde neler yaşanacağı merak edilmekte. Öykü’nün uykulu haldeyken babası Demir ile konuşması dikkat çekiyor.

Öykü, Candan’ın babasına aşık olduğunu yaşadığı bir anı anlatarak belirtiyor. Demir ise bu duruma bir hayli şaşırmış halde. Asu ise Öykü’nün velayetini almak için mahkemeye başvuruyor. Fragmanda bir ters köşe yok ise davayı da Asu kazanıyor…

Kızım da tüm sırlar ortaya çıkıyor. Baba kız artık aralarında gizli saklı bir şey olmayacağına dair birbirine söz veriyor. Kızını küçük yaşta terkeden Asu'nun, Öykü'ye kalan miras için neler yapacağı merak konusu...

Kızım 11. son bölümde neler olmuştu?

Demir, kızı için düzgün bir iş bulmaya çalıştı. İnşaatta işe başlayan Demir, alışık olmadığı bu işte sürekli sakatlanıyordu. Öykü, okuldaki tiyatro gösterilerine hazırlanırken, Uğur, Sevgi öğretmenle yeni bir maceraya doğru sürüklendi..

Asu; bencilce, sonuçlarını düşünmeden, Öykü'nün karşısına geçti ve annesi olduğunu söyledi. Duydukları karşısında şok olan Öylü, gözyaşlarına boğuluyordu.

Asu'nun verdiği bilekliği çıkarıp yere atan Öykü, kendisine yalan söylediği ve sözünü tutmadığı için Demir'e de öfkeleniyor. Demir ise inşaatta çalışmaya başlıyor. İşe giderken Candan, Öykü'nün yanında kalıyor. Daha önce düzgün bir işte çalışmayan Demir, oldukça zorlanıyor ve bir çok kez yaralanıyor.

Demir'in sakatlığı Candan'ın gözünden kaçmıyor. Demir, Candan'a iş yerini ve yaşadıklarını anlatırken Öykü konuşmalarını dinliyor. Kendisi için çaresizce çırpındığını farkeden Öykü'nün kırgınlığı sona eriyor.

Öykü'ye dedesinden gelen gizemli mektup durumları değiştiriyor. Asu'nun planını anlayan Demir, adımlarını ona göre atıyor. Son bölümün finalinde Öykü, babasının vitamin diye verdiği ilaçlardan ve davranışlarından hastalığını babasınında bildiğini anlıyor.

Öykü, babasına yazdıklarını okutuyor. Baba kız arasında duygusal anlar yaşanıyor. İkili beraber mücadele edeceklerine ve aralarında artık hiç sır olmayacağına dair söz veriyor.

Öykü'nün annesi Asu'ya, küçükken neden terk ettin diyerek hesap sorduğu görülüyor. Demir, Öykü'ye kendisini bırakmayacağını söylerken, Asu'ya telefonda vazgeçtiğini Öykü'yü kendisine vereceğini dile getiriyor. Dizinin yeni bölümünde heyecan gittikçe artıyor.

Asu, Demir'in evine geliyor. Kapıyı açan Candan, büyük bir sürprizle karşılaşıyor. Candan'a Öykü'nün annesi olduğunu söyleyen Asu, Öykü'yü kendisiyle gelmesi için zorluyor.

Candan da sert bir şekilde Asu’nun elini tutuyor. İki kadının büyük mücadelesine şahit olacağınız yeni bölüm cuma akşamı sizlerle olacak.

Kızım dizisine yeni oyuncu dahil oldu. Selin Şekerci kimdir?

Dizinin oyuncu kadrosu genişliyor. Selin Şekerci’nin dizinin oyuncu kadrosuna dahil olduğu duyuruldu. Selin Şekerci kimdir?

1 Haziran 1988 yılında dünyaya gelen Selin Şekerci aslen İzmirlidir. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İzmir’de alan Selin Şekerci İzmir Devlet Tiyatrosunda oyunculuk eğitimi tamamlamıştır.

18 yaşında İstanbul’a gelen Şekerci dizi ve reklamlarda oynamaya başlamıştır. 1,68 boyunda ve 57 kilo olan Selin Şekerci 2009 yılında yayınlanan Melekler Korusun dizisiyle ünlenmiştir .Ardından  8 Temmuz 2016’da ATV ekranlarında başlayan Rengarenk dizisinde Renk karakterini canlandırmıştır. Şekerci şimdilerde bu sezon başlayan Kızım dizisinde rol alacak

Kızım Dizisi Konusu ve Oyuncuları

Çok bilmiş tavırları, dobra konuşmalarıyla, izleyenlere büyümüşte küçülmüş dedirten Öykü; babası hırsız olan sevimli bir kızdır. Annesiyle hiç tanışmamış olan Öykü'yü ilgisiz olan teyzeside hastalığından dolayı terk eder.

Kimsesi kalmayınca babasını arar ve bulur fakat babası Demir tutukludur. Hakim kızına bakması şartıyla Demir'i serbest bırakır ama Demir Öykü'nün sorumluluğunu almak istememektedir.