Abone Ol

Anlık bir yanlış!

Kenan Doğulu, Tuba Peksayar ile hayli samimi bir halde objektiflere yakalanan ağabeyi Ozan Doğulu’yu savundu: “Yılların arkadaşlığı ve anlık yanlış bir fotoğraf karesi o. Kimse inanmasın.”

Anlık bir yanlış!

Kenan Doğulu-Beren Saat çifti önceki akşam aileleriyle Taksim Zarifi’de Suzan Kardeş şarkılarıyla eğlendi. Saat’in annesi Ayla Saat’in ve Kenan Doğulu’nun kardeşi Canan Doğulu’nun eşi Emre Özdemir’in doğum günlerini kutlayan grup, gece 02.00’da mekandan hep birlikte ayrıldı.

Kutlamaya Tuba Peksayar ile bir barda öpüşürken yakalanan Ozan Doğulu ve 10 yıllık eşi Ece Doğulu’nun katılmaması dikkat çekti. Çiftin fotoğraflar yüzünden tartıştığı öne sürüldü. Anne Serpil Doğulu, oğlunun fotoğrafları sorulunca “Bilmiyorum, bilgim yok” yanıtını verdi. Kenan Doğulu ise “O çok saçma bir haber. Yılların arkadaşlığı ve anlık yanlış bir fotoğraf karesi o. Kimse inanmasın” dedi.

Yanlış açı!

Ozan Doğulu gönderdiği yazılı açıklamada “Yıllara dayanan arkadaşlık, tamamen tesadüfi olarak karşılaşılan bir mekanda, yanlış açıdan çekilen bir fotoğraf ile yanlış anlaşılmaya yol açarak huzurumuzu kaçırmıştır. Gerçek dışı olan bu habere itibar edilmemesini ve asılsız haberlerle taraflara rahatsızlık verilmemesini rica ederim” dedi.