Abone Ol

Almanya'nın en güzel Türk kızı Berna Keklikler!

MEDYAFARESİ GALERİ Cumartesi günü yapılan Miss Turkuaz Germany 2011 yarışmasını Gelsenkirchen kentinden katılan Berna Keklikler kazandı.

Almanya'nın en güzel Türk kızı Berna Keklikler!

Podyuma çıkan 19 Türk kızı güzellikleri ile jüri ve izleyicileri büyülerken, yarışmaya Türk ve Alman basınının ilgisi çok büyüktü. Göçün 50. Yılında uyumun en güzel örneği" başlığı altında düzenlenen yarışmada, jüride 2010 güzeli Zeynep Ugur, Murat Didin, Kenan Kolat, Şebnem Schäfer, Deniz Ziya Temeltaş, Muhabbet, Baha Güngör, Maydelise Columna, Detlef Tursies, Arturo Veneziani, Türkay Yegenoglu gibi isimler yer aldı.

Yarışmaya katılırken ailesinden büyük destek gördüğünü özelikle vurgulayan Berna Keklikler "Duygularının tarifsiz olduğunu ve çok mutlu olduğunu" dile getirdi.

Bu yıl ikincisi düzenlenen Miss Turkuaz Germany güzellik yarışmasının birincisinin, Miss Deutschland yarışmasına doğrudan katılma hakkı elde ettiğini belirten yarışma organizatörü Yıldıray Cengiz, "Geçen yıl Miss Turkuaz birincisi Zeynep Uğur,  Miss Deutschland yarışmasında ikinci gelerek büyük bir başarı sergilemişti, bu yıl ki Miss Turkuaz güzelimizden daha iyi netice bekliyoruz." dedi. EKIP Group CEO'su Yıldıray Cengiz ayrıca "Almanya'da yaşayan Türkler hakkında sürekli negatif haberler ve yorumlar  yapılmakta, bu yarışma ile Alman kamuoyuna bir mesaj vermek istedik, modern Türk toplumunun yüzünü basına ve kamuoyuna başarı ile yansıttığımızı düşünüyorum." diye ekledi.

Yarışmada Burcu Aran ikinci, Mine Mona Khalil ise üçüncü seçildi.

İlk üçe girenler uluslararası yarışmalara doğrudan katılma hakkı yanı sıra MARITIM Marmaris otelinde 2 kişilik 1 hafta tatil, o.tel.o Bizim Kart, ajans anlaşmasının yani sıra çeşitli hediyeler kazandı.

BERNA KEKLİKLER�İN FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYINIZ