Abone Ol

Adı Efsane dizisinin Mercan’ı Dilhan Aras altı dil biliyor

Kanal D ekranında yayınlanan ADI EFSANE dizisinin ‘Mercan’ı genç ve başarılı oyuncu Dilhan ARAS, bu özelliğiyle herkesi şaşırtıyor!..

Adı Efsane dizisinin Mercan’ı Dilhan Aras altı dil biliyor

Güzel oyuncunun, bu çok konuşulacak özelliğini açıklamadan önce kendisini yakından tanıyoruz;

1990 Ankara doğumlu olan dizinin “Mercan”ı Dilhan ARAS, Hacettepe Üniversitesi Sosyoloji bölümü mezunu. Ardından MSM Konservatuvar tiyatro bölümünden mezun olan Dilhan ARAS, 11 yıldır oyunculuk sektöründe.

Türkçe’nin yanı sıra İngilizce, Almanca, Fransızca, İtalyanca ve İspanyolca olmak üzere toplam 6 dil bilen Dilhan ARAS, başarılı oyunculuğunun yanı sıra, bildiği yabancı diller ve eğitimiyle de dikkat çekiyor!.. Güzel oyuncunun öyle bir özelliği var ki, duyan/bilen herkesi hayrete düşürüyor!.

Adı Efsane dizisinin Mercan’ı Dilhan Aras altı dil biliyor - Resim: 1

“İNSANLARA ‘MAŞALLAH’ DEDİRTME TAKINTIM VAR!”

En büyük tutkusu dünyayı gezmek olan başarılı oyuncu, fırsat buldukça değişik ülkelere gidiyor ve  genç yaşına rağmen, şimdiden dünyanın birçok ülkesini gezip-görmüş durumda.

Dünya çapında bir oyuncu olmak hayaliyle yanıp tutuşan Dilhan ARAS, son yıllarda Cannes Festivali’ni kaçırmıyor ve son üç yıldır, düzenli olarak festivalde boy gösteriyor.

Dans konusunda bir hayli iddialı olan dizinin Mercan’ı Dilhan ARAS, özellikle Latin Dansları konusundaki iddiasını, “eğitim verebilecek düzeydeyim” diyerek ortaya koyuyor.

İnsanlara ‘Maşallah’ dedirtme konusunda takıntısı olduğunu dile getiren güzel oyuncu, konuyla ilgili olarak;  “Bu huyumu yakın çevrem çok iyi bilir. Konusu açıldığında hemen ‘Maşallah de’ derim” dedi.

“SAATLERCE YAPABİLİRİM”

Bir takıntısı da diş fırçalamak olan başarılı oyuncu Dilhan ARAS, bu ilginç özelliğiyle ilgili olarak da şunları söyledi: “Diş fırçalamam çok meşhurdur!.. Çok değişik ve ilginç bir tekniğim var. Bu farklı stilim, yakın arkadaşlarım tarafından çoğu kez, videoyla kayıt altına alınmıştır. Uzun süre dişimi fırçalarım ve bıraksalar, diş fırçalamam saatlerce sürebilir.”