Abone Ol

Acun Ilıcalı'nın kızı Banu Ilıcalı'nın bilinmeyen hayatı

Acun Ilıcalı'nın dün akşam evlendirdiği kızı Banu Ilıcalı'nın trajik bir öyküsü var

Banu Ilıcalı'nın bilinmeyen hayatı

Acun Ilıcalı'nın dün akşam evlendirdiği kızı Banu Ilıcalı'nın trajik bir öyküsü var. Acun'un anne babasını kaybettiği kazada, kızı Banu mucize bir şekilde hayatta kalmış.

Acun hayatının en zor anlarını böyle anlatmıştı:

19 YAŞINDA EVLENDİM

Çok sevdiğim babaanne ve dedemi trafik kazasında yitirdim. Karşıdan karşıya geçiyorlardı. Bir arabanın altında kaldılar. Bu olaydan 4 yıl sonra aynı korkunç kader bu kez anne - babamı buldu.

Acun Ilıcalı'nın kızı Banu Ilıcalı'nın bilinmeyen hayatı - Resim: 1Acun Ilıcalı ve kızı Banu Ilıcalı

Ben 19 yaşında evlendim. Bir kızım oldu. Kızım henüz 10 aylıktı. Annem ve babamla Bodrum'a tatile gidecektik. Benim son anda işim çıktı, "Siz gidin daha sonra geleceğim." dedim.

Kızım Banu da onların yanındaydı. Balıkesir'i geçmişler. Babam sakin sakin konvoyu sollarken, bir anda karşısına 180'le gelen bir araç çıkmış ve kafa kafaya çarpışmışlar. Annemle babam orada rahmetli olmuş. Kızım çok ağır yaralanmış.

''KIZIMI SORAMIYORUM''

Acun Ilıcalı'nın kızı Banu Ilıcalı'nın bilinmeyen hayatı - Resim: 2Acun Ilıcalı kimdir? Acun'un hayatı, evlilikleri, çocukları...

Balıkesir Devlet Hastanesi'ne gittim. Bir adam duruyor. Adamın yanına gittim. Annemi sordum. ''İlknur Ilıcalı ile görüşmek istiyorum.'' dedim. Adam bir deftere baktı ve sayfayı çevirdi "Ölmüştür." dedi. ''Ergün Ilıcalı ile görüşmek istiyorum.'' dedim. "Ölmüştür." dedi. Ben şoktayım ve kızım Banu'yu soramıyorum. Sadece vücudunda 18 kırık vardı. Düşünün o zaman henüz 10 aylıktı...

''KIZIM MUCİZE ÇOCUK''

Dünyada, bundan daha büyük bir acı olamaz herhalde. Öyle bir acıydı ki, kızımın yaşamasına sevinememiştim bile. Banu'nun o kazadan sağ çıkması gerçekten mucizeydi. Ben o yüzden kızıma "mucize çocuk" derim. Yaşadığı bunalım sonucunda eşim Seda'dan ayrıldım.

''KOLUMDA 36 DİKİŞ VAR''

Ailemi trafik kazasında kaybedip, sonrasında ilk eşimden boşanınca ben de ipler tamamen koptu. Herkesin bir gün öleceğini, hayatın anlamsız olduğunu düşünerek ölümden hiç korkmadan yaşamaya başladım. Gidip motosiklet aldım. Sonra büyük bir kaza geçirdim. Bir araba soldan gelip çarptı. Arkamda da yakın arkadaşım vardı. O da o kazada vefat etti. Benim ise sol kolum kırıldı. 2 ay hastanede yattım. 36 dikişli birameliyat geçirdim ve koluma platin takıldı. Yani ben de mucize eseri yaşıyorum."