Abone Ol

ABD'yi şoke eden Adanalı gence soruşturma başlatıldı

ABD askerlerine moral vermek için İncirlik’e Scarlett Johansson ve bazı ünlülerin geleceğini öğrenen bir Adanalı genç ise tüm güvenliği atlattı.

ABD'yi şoke eden Adanalı gence soruşturma başlatıldı

ABD'li generallerin arasından elini kolunu sallayarak geçip yıldızlarla fotoğraf çektirdi.

15 Temmuz sonrası üst seviyede korunan ve sadece Hollywood yıldızları değil ABDGenelkurmay Başkanı Joseph Dumford'u da ağırlayan İncirlik Üssü'ne bu gencin nasıl girdiği ve tüm güvenlik önlemlerini aşıp sadece belirli sayıda üst rütbeli askerlerin alındığı aprondaki etkinliği bile nasıl katıldığı dünya çapında sosyal medyanın konusu oldu. ABD yetkililerinin konuyla ilgili soruşturma başlattığı öğrenildi.

Hollywood'un ünlü oyuncuları Chris Evans ve Scarlett Johansson Adana'da bulunan İncirlik Üssü'nü ziyaret etti. Geceye ise tüm güvenlik önlemlerine rağmen kaçak olarak içeri girip ünlülerle fotoğraf çektiren Adanalı bir genç damgasını vurdu. Genç, sosyal medya hesabında "Üsse bir yolunu bulup girdim, Scarlett için sınırları zorladım" yorumu ile paylaşırken içeride yaşananları da şu sözlerle anlattı:

HER TARAF ASKER; CIA VE FBI AJANI

Scarlett Johansson, basketbolcu Ray Allen, Kaptan Amerika'daki Chris Evans ve bazı ünlülerle Adana'ya geldi, Adana diyorum, ama İncirlik Üssü'ne askerlere moral vermeye geldi. Ben de fırsatı değerlendirmek için üsse bir yolunu bulup girdim. Scarlett için sınırları zorladım, riske girdim. Ama içeride yoğun güvenlik vardı. FBI, CIA ve özel korumalar bile gelmişti. Hatta Amerikan genelkurmay başkanı bile vardı.

İÇERİDEKİ TEK SİVİL BENİM:

Neyse Scarlett ve ekibinin akşam 7'de yemekhaneye geleceğini öğrendim, yattım pusuya... Bu arada etrafım hep yabancı asker falan dolu... Ben ise kafamda şapka ve sivil... Çevredeki tek sivil benim inanılmaz dikkat çekiyorum. Sonra dev Amerikan arabaları geldi, jammer, otobüsler falan... Bir baktım otobüsten Ray Allen, Scarlett Johansson, Chris Evans falan indi. Korktum yanlarına gidemedim.

ELİMLE İTTİM KAPIYI GİRDİM

Neyse etraf sessizleşti, millet içeri girdi dışarıda sadece takım elbiseli, kulaklıklı 3 tane koruma var. İçeride ünlüler yemek yiyor, fotolar çekiliyor. Gaza geldim içeri girmeye karar verdim. Bu arada içeride hep kamuflajlı komutanlar askerler. Baktım kapıdaki takım elbiseli korumalar beni sallamadı, elimle ittim kapıyı girdim. Ve içerideydim, inanılmaz..

SCARLETT SARILDI BANA


Baktım Scarlett orada ve etrafında tek sıraya girmiş Amerikalılar fotoğraf çektiriyor. 'Sıraya girersem sıra gelmez' dedim ve en öne kaynak yaptım. Kimse de bir şey demedi. Scarlett'in yanında gidince o beni fark etti ve elini belime attı. 'Sarılabilir miyim sana' dedim. Bana kalmadan kendi sarıldı. O an hayat durdu benim için hemen verdim telefonu 3-5 tane foto çekildim. Hayatımın en güzel anlarından biriydi ama hala içerideki tek sivil kıyafetli bendim. Ray Allen ve Chris Evans'la da 3-5 foto çekildikten sonra, Scarlett'in yanında aldım soluğu ama korumalar geldi. Bir tanesi beni dürttü ve çekti aldı Scarlett'i...
İncirlik Üssü'ne sızıp CIA ajanlarını bile kıskandıran meçhul delikanlı, NBA'in efsane oyuncusu Ray Allen ve Chris Evans ile de fotoğraf çektirdi.

ÜNLÜLER GİBİ KARŞILADILAR:

O sırada etrafta diğer korumalar etten koridor oluşturmuştu. Şaka gibi ama kendimi o koridorun içinde buldum. Önde Scarlett, arkasında koruma, korumanın arkasında ben, benim arkamda Chris Evans, Ray Allen ve 1-2 koruma daha... Aralarında ünlü biriymiş gibi yürüyorum, herkes bize bakıyor bu arada. Hep beraber yemekhaneden çıktık, orada da Scarlett'i tekrar yakaladım, 2 fotoğraf daha çektirdik.

EN GÜVENLİKLİ YERE GİRDİM:

Akşam 8'de apron kenarında ufak bir etkinlik yapılacaktı. Soluğu orada aldım. Ünlüler de oraya gitti. Ama beni içeri almadı kapıdaki Amerikan askeri. Kimlik kartı ve üniforma sordu. Ben de oralarda vakit geçirdim, sonra yine bir yolunu bulup aprona girdim. İçeride F-16 ve her çeşit savaş uçakları vardı. Baktım Scarlett ve diğer ünlülerle toplu fotolar çekiliyor. Yemekhanede çok rahat ortam vardı, burası çok kalabalıktı. Zaten ben tek çekilmiştim. Toplu fotoğraflara girmedim. Ama orada da şöyle bir selfie yaptım. Sonra da üsten ayrıldım."

SORUŞTURMA BAŞLATILDI

Adanalı gencin bu sözleri ilk başta alay konusu olsa da, anlattıklarını ispatlayan fotoğrafları tek tek internete yükleyen genç bir anda fenomen oldu. Sadece Türksiteleri değil dünya çapındaki siteler ve sosyal medya kanalları da bir anda Adanalı genci şöhret yaptı. 15 Temmuz sonrası üst seviyede korunan ve sadece Hollywood yıldızları değil ABD Genelkurmay Başkanı Joseph Dumford'u da ağırlayan İncirlik Üssü'ne bu gencin nasıl girdiği ve tüm güvenlik önlemlerini aşıp sadece belirli sayıda üst rütbeli askerlerin alındığı aprondaki etkinliği bile nasıl katıldığı dünya çapında sosyal medyanın konusu oldu. ABD yetkililerinin konuyla ilgili soruşturma başlattığı öğrenildi.