Abone Ol

Zengin erkekler nasıl kadınlardan hoşlanır?

Erkek nasıl kadınlardan hoşlanır? konusunda birçok kez düşünmüşsünüzdür. Peki,zengin erkekler nasıl kadınlardan hoşlanırlar?

Zengin erkekler nasıl kadınlardan hoşlanır?

Genellikle bazı kızların en büyük hayali ve en büyük ideali olan bu olay sıkça görülmektedir. İyi ve kaliteli bir yaşam sürmek isteyen birçok bayan karşısındaki bir erkeğin karakterini önemsemeksiniz parası olan erkeklerle evlenmek istiyorlar. Zengin erkek nasıl kadından hoşlanıyor? Bu tarzda zengin erkekler genellikle günlük saatinin büyük bir kısmını çalışarak işte geçiriyorlar. Küçük bir kısmına aileden geçse de bu erkekler zamanlarının çoğunu çalışarak geçiriyorlar demek mümkün. Zengin erkeklerin hoşlandığı kadınlar öncelikle ona yakışmalı. Gideceği bir iş yemeğinde yanında şık durmalı ve diğer erkekleri imrendirmeli. Yani önce her erkekte olduğu gibi bakımlı kadınlardan hoşlanırlar. Genellikle zengin avcısı konumundaki kadınları tercih etmiyorlar. Fakat bayanlar güzelliklerinin karşısında para olayını çok benimserse ve ona belli ederse mantıklı olarak erkek farklı şeyler düşünebilir. Güzellik kalıcı bir şey değildir. Yıllar geçtikçe değerini kaybeder. Yani üstüne daha fazlasını katlamaz. Ama karşınızdaki başarılı ve zengin bir erkekse parasını her sene katlayacaktır. Ve burada aklında büyük bir ironi olabilir. Erkekler kullanıldıklarını ve belirli şeyler için onunla birlikte olduğunuzu hissederlerse tereddüt etmeden yollarını sizle ayırırlar. Bu yüzden önce zengin erkeğe değer vermelisiniz.
Fark ettiyseniz çoğu zaman zengin erkeklerin yanında orta dereceli güzelliği olan bayanlar görürüz. İşte bahsettiğim olay bu! Her şey güzellikle olmuyor bu konuda. Zamanının büyük bir çoğunluğunu çalışarak geçiren erkeklerin ihtiyacı olan en çok şey şefkat ve sevgidir. Çok güçlü bir iş adamı olabilir karşınızdaki erkek ama uysallaştığı zamanlarda olur ve bu zamanlarda yanındaki bir bayandan anaç tavırlar beklerler.Güzellik onlar için çoğu zaman ikinci planda kalır.
Zengin erkeklerin hoşlandığı kadın bir gün parası ve bütün variyeti bitse de onun yanında olacağını hissettiren kadındır. Onu parası için değil onu her şeyiyle seven kadındır. O yüzden eğer zengin erkek elde etmek istiyorsanız öncelikle onu zengin erkek olarak görmeyip normal bir erkek olarak görmelisiniz belki de.

(Hürriyrt/Yazar kafe)