Abone Ol

Sinan Akçıl'ın eski aşkı Alabora olacak mı?

Sinan Akçıl ile yaşadığı aşkla adını duyuran dansçı Nihal Öztürk bu akşam başlayacak Alabora yarışmasında boy gösterecek. 

Sinan Akçıl'ın eski aşkı Alabora olacak mı?

Şu sıralar Ebru Şallı ile yaşadığı aşk ile gündeme gelen Sinan Akçıl'ın, Hande Yener’den ayrıldıktan sonra Nihal Öztürk’le yaşadığı uzun soluklu ilişki, geçtiğimiz yıl magazin gündeminde sıkça konu olmuştu. Kısa sarı saçları ve marjinal görünümüyle sıradışı bir imaj çizen Öztürk'ün zorlu oyunları bulunan Alabora'daki performansı merakla bekleniyor.

NİHAL ÖZTÜRK FOTOĞRAFLARI

Kanal D’nin sunuculuğunu Anıl İlter’in yaptığı, eğlence, heyecan ve macera dolu yeni yarışma programı “Alabora”, bu akşam saat 21.00’de ilk bölümü ile ekrana gelecek. “Alabora”, 5 Temmuz Cumartesi ( yarın akşam ) yine yeni bölümü ile saat 21.00’de ekranda olacak.                                                        

İŞTE ALABORA OYUNUNUN KURALLARI

KIZLAR ERKEKLERE KARŞI…
Bodrum’da 7 kız, 7 erkek süper lüks bir teknede “Alabora” olmamak için mücadele edecek. “Alabora”da her hafta başında bir ceza oyunu oynanacak. Kaybeden taraf için süper lüks tekne hayatı kabusa dönecek. Kaybedenler Bodrum’un 40 derece sıcağı altında denize giremeyecek, karşı tarafa hizmet edecek, yemekleri yapacak, bulaşıkları yıkayacak ve teknenin temizliğinden sorumlu olacak. Kazanan taraf içinse hafta tam bir tatil havasında geçecek.

KIZLAR ERKEKLERE, ERKEKLER KIZLARA MUHTAÇ…
“Alabora”da kızlar ve erkekler iki ayrı takım. Ancak ödül kazanabilmek ve teknede kalabilmek için taraflar aynı zamanda birbirlerine muhtaç.

KORUNMA VE KORUMA OYUNU…
Takımların kendi aralarında oynayacakları oyunlar sonrasında birinci olanlar, o hafta elenmeme garantisini alacak ve karşı taraftan da bir kişiyi koruma altına alma hakkını kazanacak. Bu yüzden kızlar ve erkekler bir yandan karşı tarafla rekabet halindeyken, diğer yandan da rakipleriyle iyi geçinmek zorunda.

YÜZ YÜZE OYLAMA…
“Alabora”da final akşamlarındaysa çok sürpriz bir oylama var. Yarışmacılar tekneden ayrılmasını istedikleri kişilerin isimlerini herkesin içinde rakiplerinin yüzüne karşı açıklayacak. Yüz yüze yapılacak olan bu oylama sonrasında iki ayrı takımdan en fazla oyu alan kişiler final oyunu oynayacak. Bu oyunu kaybeden yarışmacı tekneye veda edecek.
BÜYÜK ÖDÜL 500 BİN TL…
“Alabora”da 13 hafta sürecek olan bu büyük macerada büyük ödül tam 500 bin TL…
Sunuculuğunu ünlü oyuncu Anıl İlter’in yaptığı “Alabora”nın ilk bölümü, bu akşam saat 21.00’de, Kanal D’de ekrana gelecek…