Abone Ol

Sevgiliyle hafta sonu neler yapılır?

İlişkinize yeni bir renk katmak istiyorsanız işe, hafta sonunuzu iyi değerlendirmekle başlayabilirsiniz.

Sevgiliyle hafta sonu neler yapılır?

Çalışma hayatınızın stresinden sevgilinize vakit ayıramıyorsanız ve ilişkiniz artık monoton bir hal almaya başladıysa hafta sonu sizin için iyi bir fırsat olabilir. Bir kaç farklı etkinlikle ilişkinize yeni bir soluk kazandırabilirsiniz. İşte hafta sonu uygulayabileceğiniz öneriler:

1. Birlikte Spor Yapın: Böylece hem aranızdaki işbirliği kuvvetlenir, hem de beden ve ruh sağlığınızı korumuş olursunuz. Haftanın getirdiği stresin, üzerinizde yarattığı olumsuz etkilerden kurtulmanın, spor yapmaktan daha etkili bir yolu olmadığına emin olabilirsiniz.

2. Uzun Yürüyüşlere Çıkın: Haftanın yorgunluğunu atmak için birebirdir. Evlenmeden önce birlikte kısa bir yürüyüş yapmak için nasıl da fırsat kolladığınızı, ne çabuk unuttunuz...

3. Başbaşa Romantik Bir Yemek Yiyin: Yemek bahane, baş başa geçirilen zaman ise şahane...

4. Kısa Seyahatlere Çıkın: Değişiklik yapmak iyidir. Özellikle de bir, iki günlük kısa seyahatler. Ancak bazen yolun kendisi, yolculuktan daha keyiflidir. O yüzden önce birbirinizin sonra da yolun ve yolculuğun tadını çıkarın.

5. Kitap Okuma Saati Yaratın: Aynı şeyler hakkında konuşmaktan sıkılmadınız mı artık? Cevabınız "evet" ise önerimizi dikkate alın.

6. Mutfakta Geçirilen Zamanı Değerli Kılın: Evin mutfağı, sadece siz öyle gördüğünüz sürece, yemek pişirilen ve yenilen bir yer olarak kalır.