Abone Ol

Müslüm Baba'nın ameliyattan önceki fotoğrafı ve son sözleri!

Kaybettiğimiz sanatçı Müslüm Gürses'in ameliyat öncesindeki son sözleri: Hayat bana zordu ama güzeldi..

Müslüm Baba'nın ameliyattan önceki fotoğrafı ve son sözleri!

Arabesk müziğinin baba lakaplı sanatçısı Müslüm Gürses, 15 Kasım 2012 Perşembe günü geçirdiği by-pass ameliyatından sonra karaciğer ve böbrek yetmezliği nedeniyle yoğun bakıma alındı. Sanatçı Müslüm Gürses, tedavi gördüğü hastanede bu sabah hayatını kaybetti.

İŞTE MÜSLÜM GÜRSES'İN SON GÖRÜNTÜLERİ -VİDEO-

AMELİYAT ÖNCESİ SON SÖZLERİ
Müslüm Gürses'in en yakındaki isimlerden biri olan aynı zamanda yapımcılığını yapan Yusuf Ziya Oran ise Gürses'in son sözlerini şöyle anlatmıştı; "Ameliyattan bir gün önce albüm çalışması için stüdyodaydık.Yeni şarkısı Veda'yı okudu ve bana dönüp, "Bu ameliyat beni korkutuyor. Eğer ölürsem albümün adını Veda koyarsın. Ölmezsem başka bir isim koyarız." dedi. Ameliyata girmeden çok kısa bir süre önce de bana şöyle dedi; 'Hayat bana zordu ama güzeldi.. Herkesten tek isteğim var, haklarını helal etmeleri." şeklinde konuştu.

SON FOTOĞRAF

Müslüm Gürses, ameliyattan bir saat önce doktorların isteği üzerine 37 yıllık bıyıklarını kesmiş. Sonra da mavi pijamalarını giyip Nevzat Takmaz'a gülümseyerek bu pozu vermişti. Cep telefonuyla çekilen bu fotoğraf Gürses'in ameliyat öncesi son fotoğrafı oldu.

ORHAN GENCEBAY, MÜSLÜM BABAYI ANLATTI -VİDEO-

Müslüm Gürses'e sanatçı akını!.. FOTO GALERİ

MÜSLÜM GÜRSES YORUMUYLA TANRI İSTEMEZSE -VİDEO-

MÜSLÜM GÜRSES'İN ACILARLA GEÇEN HAYATI -VİDEO-

MÜSLÜM BABA'NIN SON ŞARKILARI DİNLEMEK İÇİN TIKLAYIN

MÜSLÜM GÜRSES FOTO GALERİ