Abone Ol

Devin ve Natasha.. Her gün ayrı bikini

Her şey bundan iki yıl önce başladı. Avustralyalı iki arkadaş Devin Brugman ve Natasha Oakley, Sidney'in banliyölerinden Maui, Hawai, California ve Meksika'ya uzanan bir yolculuğa çıkmaya karar verdiler. Ellerinde bavullarıyla... Ve bavullarında sadece çeşit çeşit bikiniler vardı...

Devin ve Natasha.. Her gün ayrı bikini

2012 yazında çıktıkları bu yolculuk onları önce internet fenomeni haline getirdi sonra da bikini modasını yakından takip eden kadınların gözdesi... Devin Brugman ve Natasha Oakley, işe birbirlerini bikinileriyle görüntüleyip sosyal medyada paylaşmakla başladılar. Bu, o kadar ilgi çekti ki kısa sürede internetteki sosyal medya kullanıcıları onları tanıdı. Sonra da sürekli güncelledikleri A Bikin A Day (Bir Gün Bir Bikini) adlı internet bloğunu kurdular iki arkadaş. Brugman ve Oakley, her gün giydikleri bikinilerin fotoğraflarını bu site aracılığıyla paylaşmayı sürdürdüler. Bu şekilde de bu alanda dünyanın en çok takip edilen bloğunun yaratıcısı haline geldiler. Davin Brugman ve Natasha Oakley, kendilerini adım attıkları her plajda ilgi odağı haline getiren bu projenin çıkış noktasını şöyle açıklıyorlar: "Her gün bikini tutkunlarının buluşabileceği bir ortam oluşturmak istedik. Çünkü biz bikiniyi sadece denize girerken giyilen bir giysiden çok daha fazlası olarak görüyoruz. Bikini, özgür yaşam tarzının, seyahat etmenin, dışavurumculuğun ve rahatlamanın bir ifadesi bizim için."

Devin Brugman ve Natasha Oakley'in hazırladığı A Day A Bikini adlı internet sayfası kısa sürede büyüklü- küçüklü bikini firmalarının dikkatini çekti. Brugman ve Oakley, hazırladıkları bu sayfa sayesinde fiziksel özellikleri ne olursa olsun kadınların kendi bedenleriyle barışık olmalarını sağladıklarını da düşünüyor. Bu konudaki sözleri ise şöyle: "İkimiz de kıvrımlı hatlara sahip kadınlarız. Bütün kadınların beden ölçüleri ne olursa olsun kendilerini bikinileriyle mutlu ve seksi hissetmelerini istiyoruz. "