Abone Ol

Çarşı Grubu güneşin çocuklarını giydiriyor!

Beşiktaş çArşı grubu Ramazan boyunca bir sosyal sorumluluk projesi düzenliyor...

Çarşı Grubu güneşin çocuklarını giydiriyor!

çArşı grubu, resmi facebook sayfasından yaptığı duyuruyla taraftarlarını; "Güneşin çocuklarını giydiriyoruz!" çağrısıyla, Ramazan boyunca her akşam iftardan sonra 0-15 yaş grubu yeni çocuk kıyafetlerini Beşiktaş Kartal Heykeli ve Abbasağa Parkı\'na getirmeye davet etti.

"Kuralları sayıyoruz!
- Üç korner bir penaltı sayılır
- Kaleci topu 3 kere sektirirse rakip açılır
- Taç kullanan kendi önüne atınca, taç değişir.
- Pas vermeden atılan gol sayılmaz
- Beşte devre, onda biter.
- Japon kale maç yapılıyorsa, herkesin ayrı kalesi olur.
- Maçtan sonra gelen su ortak içilir.

Bu kurallarla futbolu öğrenen, toprak sahalarda büyüyen bir kuşak olarak, bayramlıklarımızı paylaşıyoruz. Çünkü biliyoruz ki, paylaştıkça insan kalıyoruz. Çünkü paylaştıkça çoğalıyoruz. Çünkü çocukluğumuzu, çocuklarımızı unutmadık, unutmayız.

Beşiktaş çArşı taraftarları olarak, Ramazan ayı boyunca her akşam, iftarına oturduğumuz güneşin sofrasından kalkıp, bayramda güneşin çocuklarını giydiriyoruz. 0-15 yaş grubu yeni çocuk kıyafetlerini her gün Beşiktaş Kartal Heykeli\'ne ve Abbasağa Parkı\'na 16:00-20:00 arası getirebilirsiniz." sözleriyle yaptıkları çağrının, internette yapılan paylaşımlarına yapılan yorumlarda, tüm takımların taraftarları tarafından takdir topladığı görülüyor.

çArşı grubunun Gezi Parkı eylemleri sırasında Kandil gecesi düzenledikleri "Demli çay" organizasyonu ve sergiledikleri duyarlılık büyük yankı uyandırmıştı.