Abone Ol

Bağımsız internet gazetesi T24 yayına başladı! İşte kadrosu!

Bugün yayın hayatına başlayan bağımsız internet gazetesi T24, tanınmış gazetecileri kadrosunda bulunduruyor. İşte T24'ün kadrosundaki isimler.

Bağımsız internet gazetesi T24 yayına başladı! İşte kadrosu!

Bağımsız internet gazetesi T24'ün yazarları arasında deneyimli ve saygın gazeteciler Aydın Engin, Çiğdem Anad, Cem Dizdar, Rıdvan Akar, Mete Çubukçu ve Çiğdem Toker'in yanı sıra KONDA Genel Müdürü Bekir Ağırdır da yer alıyor

Bağımsız internet gazetesi T24; bugün yayına başladı. Hiçbir kurum, örgüt ve kişiyle doğrudan ya da dolaylı bir bağlantısı bulunmayan T24, kısa bir süre yayında kalmasına rağmen Türkiye gündemini etkileyen dosyalar yayımlayan Tempo24'ü hazırlayan gazeteciler tarafından yayına sokuluyor.

Sitenin Genel Yayın Yönetmeni, çalışmaları Sedat Simavi Vakfı, Çağdaş Gazeteciler Derneği, Uğur Mumcu, Türkiye Gazeteciler Cemiyeti ve Bülent Dikmener ödüllerine değer görülen, iki araştırma kitabı yayımlanan Doğan Akın.
Deneyimli gazeteciler Metin Yener ile Belde Bozkurt Oral T24'ün Yazı İşleri Müdürü oldular.

Saygın gazeteciler yazıyor

Basının en saygın yazarlarından deneyimli gazeteci Aydın Engin'in "başyazar" olduğu T24'e yazacaklar arasında, yayımladıkları dosyalar ve sergiledikleri tavırla kamuoyunda önemli bir ağırlık kazanmış gazeteciler yer alıyor.

Televizyon programları, yazıları ve kitapları ilgiyle takip edilen Çiğdem Anad, CNN Türk Haber Müdürü ve 32. Gün Genel Yayın Yönetmeni Rıdvan Akar, NTV Haber Müdürü Mete Çubukçu ile spor yorumlarının yanı sıra güncel yazılarıyla da büyük ilgi gören Milliyet Yazı İşleri Müdürü Cem Dizdar da T24'te yazacaklar.

Hürriyet'ten "Ankara Temsilcisi" olarak Habertürk'e geçen, ancak bir süre sonra bu gazeteyle yollarını ayıran Çiğdem Toker de, T24'e Ankara'dan haber, yorum ve analizler gönderecek.

Türkiye'nin önde gelen saygın kamuoyu araştırması kurumu KONDA'nın Genel Müdürü Bekir Ağırdır da, T24'te "Kamuoyu" başlığı altında yazılar kaleme alacak.

T24'te ekonomi yorumlarını Ankara SBF'den Doç. H. Bader Arslan yapacak.

Tempo24'te kaleme aldığı puro ve hayata dair yazılarıyla büyük ilgi gören Vedat Özdan T24'te de yazmaya devam edecek.

Nil Aldemir, Cengiz Çiftçi, Kumru Sis Eren, Sezen Türker, Yıldırım Güngör, Pelin Hattatoğlu da T24 yazarları arasında bulunuyor.

T24'ün röportajlarını daha önce Haftalık ve Tempo dergileri ile Star ve Vatan gazetelerindeki çalışmalarıyla bilinen Selin Ongun yapacak.