Abone Ol

Sinem Kobal gardırobunu Buse Terim'e açtı!

FOTO GALERİ- Moda bloggerı Buse Terim modayı yakından takip eden Sinem Kobal'ın gardırobunu kadraja aldı.

Sinem Kobal gardırobunu Buse Terim'e açtı!

İŞTE SİNEM KOBAL'IN GARDIROBU! FOTO GALERİ

Bu ay ünlülerin gardırobunda genç, başarılı ve stiliyle herkesin merak ettiği birini ağırlıyorum: Sinem Kobal! Sinem'in evinin harika bir enerjisi var, ev çok zevkli ve keyifli döşenmiş. Sinem o kadar sıcak karşılıyor ki beni, sohbete neredeyse hemen başlıyoruz. Evet işte çok merak ettiğiniz sorular ve gardıroptan kadraja takılanlar..

*Stilini nasıl tanımlarsın?

Gözüme ruhuma hitap eden, kendimi huzurlu ve mutlu hissettiğim herşey! Genel olarak sade ama şık olmayı severim. Bu stilin en iyi temsilcilerinden biri olan Kate Moss'a bayılıyorum.

*Yurt dışında alışveriş yapmaktan zevk aldığın yerler nereler? Favori tasarımcı ve markan var mı?

Amerika tabiî ki alışveriş için ideal yerim diyebilirim. Özellikle Club Monaco'yu ve vintage mağazalarda gezmeyi çok seviyorum. Türkiye'den favorim ise Tuvana Büyükçınar. Alışveriş yapmayı sevdiğim markalar ise Prada ve Topshop .

*Takipçilerime önerebileceğin kullanıp memnun kaldığın bakım ürünleri var mı?

Yüz için Kiehl's in Midnight Recovery Concentrate ürünü tam bir iksir! Belirli aralıklarla kullanmalarını tavsiye ederim, cildinizin ışıl ışıl parlayacağından emin olabilirsiniz. Bir de kendi kürüm var: 3 gün gül suyunu ve  4 günde sodayı yüze tonik gibi kullanın, sonucu görün. Ve makyaj çıkarmak için su bazlı Bioderma Sebium Gel Maossant kesinlikle mükemmel.

*Takmayı en çok sevdiğin aksesuar nedir?

Kolye ve bileklik vazgeçilmezlerim. Bir sürü takıyla dolu bileklere bayiliyorum, arm party konsepti sanki benim için yaratılmış. Ülseven takılarım ise favorilerim.

*Modayı takip etmek zorunda olduğun bir iş yapıyorsun, bu özel hayatındaki kıyafet seçimini de etkiliyor mu?

Modayla yakın olan projelerde yer almam tabiki bu konuda vizyonumu genişletiyor. Ama bana yakışmadığını düşündüğüm bir kıyafeti işim gereği giysem bile günlük hayatımda moda diye giymem. Tercihlerimi ise uyandığım gün ve ruh halim belirler.

*Hangi parfümü kullanıyorsun?

Chopard Wish, kokusu ve kalıcılığı ile benim 1 numaram.

*Türkiye'de ve yurt dışında takip ettiğin bloglar var mi?

Olmaz mı! En başta sen. Yurtdışından ise Chiara Ferragni ve The Sartorialist'in bloguna göz atmayı çok seviyorum.

*Yıllardır hep uzun ve bakımlı duran saçlarının sırrını herkes çok merak ediyor. Bakım yapıyor musun ve hangi ürünleri kullanıyorsun?

Aktarlardaki yılan badem yağı karışımını mutlaka öneririm. Son keşfim ise keratin bakımı, saçı inanılmaz toparliyor ve hacim veriyor. Genelde bakımlar saçı ağırlaştırır o yüzden saçınızın hem hacimi kaybolmasın hem de toparlansin istiyorsanız mutlaka keratin kullanın. Günlük hayatta Saç uçlarina argan yaği o yoksa kokusunu sevdiğiniz herhangi bir yağı sürüp kuruluğunu alabilirsiniz

 *Formunu nasıl koruyorsun? Nasıl besleniyorsun ve spor yapıyor musun?

Düzenli spor yapıyorum: Pilates ve koşu. Koşuyu özellikle açık havada yapmayı tercih ediyorum çünkü çok daha etkili olduğunu düşünüyorum. Yemekle ve tatlılarla aram fazla iyi, bunu da spor yaparak dengeliyorum. Kilomu böyle kolaylıkla koruyabiliyorum. Beslenirken organik ürünleri tüketmeye çalışıyorum. En önemli kuralım ise sabah aç karnina mutlaka bir bardak ılık su ve normal su ictikten sonra kahvalti etmek. Bunu her yemek oncesi de mutlaka uyguluyorum.

*Son olarak Romantik Komedi 2: Bekarliga Veda filminde canlandırdığın Didem'in stillini nasıl buluyorsun?

İnanılmaz beğeniyorum giyim tarzını ve kendime çok yakın buluyorum. Bir tek farkla: Ben öğlen vakti Didem kadar topuklularla gezemem Onun dışında baktığında gardırobumuz çok benziyor.



Sinem'e misafirperverliği için çok teşekkür ederek çıkıyorum ve Sinem'in tarzını yakalamak isteyenlere son filmini şiddetle öneriyorum.

buseterim.com
ARDA TURAN, SİNEM KOBAL NİŞAN GÖRÜNTÜLERİ.. VİDEO


ARDA TURAN VE SİNEM KOBAL NİŞANLANDI! FOTO GALERİ!

ARDA VE SİNEM'İN BOLU'DAKİ KAYAK KEYFİ.. VİDEO

ARDA VE SİNEM'İN KAYAK KEYFİ.. FOTO GALERİ


ARDA'YI KIZDIRAN FB ATKISI!

ARDA TURAN SİNEM KOBAL NİŞANLANDI!

SİNEM KOBAL DANSÖZ OLDU.. FOTO GALERİ

SİNEM KOBAL'DAN ARDA'SIZ KUTLAMA.. FOTO GALERİ

SİNEM'DEN FRİKİK ÖNLEMİ.. FOTO GALERİ

SİNEM KOBAL'IN PAREO İŞKENCESİ.. FOTO GALERİ

Arda ve Sinem özel yatta yakalandı!.. FOTO GALERİ-

ARDA VE SİNEM EL ELE! FOTO GALERİ

İŞTE SİNEM'İN ARDA'SIZ DOĞUM GÜNÜ KUTLAMASI! FOTO GALERİ

SİNEM KOBAL VE ARDA TURAN AŞK TAZELEDİ! FOTO GALERİ