Abone Ol

Şok! Yadigar, Arka Sıradakiler'den engelli olduğu için mi çıkartıldı?

Posta gazetesi yazarı Mesut Yar, Arka Sıradakiler dizisindeki Yadigar karakterinin neden artık dizide rol almadığını sorguladı.

Şok! Yadigar, Arka Sıradakiler'den engelli olduğu için mi...

Mesut Yar bugünkü köşesinde, geçirdiği trafik kazasından sonra engelli olduğu için diziden çıkartılan Yadigar (Temmuz Karikutal) ile ilgili Arka Sıradakiler ekibini sorguladı.

İşte o yazı:

Arka Sıradakiler'e (Fox TV) bir çift sözüm var. Bu dizinin ilk bölümlerinde etkin karakterlerden olan Yadigar, biliyorsunuz gerçek hayatta geçirdiği bir trafik kazası sonrasında engelli olarak devam etmeye başlamıştı hayatına.

Yadigar'ın sahneleri azaltılmış ama bir iç dayanışma örneği göstererek genç oyuncunun hayata tutunması için dizideki rolü devam etmişti.

Yadigar o haliyle, yaşamından umudu kesmiş yüzlerce engelli gencimizin idolü olmuş, rol model olarak insanlara umut aşılamıştı..

Bu yüzden Birol Güven ve ekibini alkışlamıştım. Fakat dikkatimi çektiği kadarıyla yeni sezonda Yadigar karakteri ortada görünmüyor. Hatta bu konuda engelli vatandaşlarımızdan çok sayıda uyarı mektubu geldi.

Şimdi açıktan soruyorum; Yadigar, emeğin ve iş azminin bir yadigarı olarak ekrana dönmeyecek mi?

Yanıtınız hayırsa, sadece engelli olduğu için devre dışı bırakılan bir genç oyuncunun vicdani yükünü taşımak size de biraz ağır gelmez mi?

Köşem açık, bu konuda gelen her yanıtı virgülüne dokunmadan aktaracağım.