Abone Ol

MTV Türkiye ve Nickelodeon, Digiturk'ten çıkarıldı!

MEDYAFARESİ- Digiturk yayın platformundan iki önemli kanalı çıkarma kararı aldı. MTV Türkiye ve Nickelodeon ise duruma tepkili.

MTV Türkiye ve Nickelodeon, Digiturk'ten çıkarıldı!

İŞTE MTV TÜRKİYE VE NICKELODEON TARAFINDAN YAPILAN AÇIKLAMA

Digiturk tek taraflı olarak, MTV Türkiye ve Nickelodeon ile hiçbir şekilde diyalog yoluna geçmeden 22 Mayıs 2010 tarihinden itibaren her iki kanala ait yayını sona erdirme kararı almıştır. Mayıs 2007'den bu güne kadar dijital yayın platformu Digiturk'ün 93'üncü kanalından yayın yapan MTV Türkiye'ye ve 65'inci kanalından yayın yapan Nickelodeon'a her sene yenilenen sözleşmenin bu dönemde tek taraflı olarak fesh edildiği bildirilmiştir.
MTV Türkiye: İlk olarak 1981'de Amerika'da ve 2006 yılında bir dünya markası olarak Türkiye'de yayına başlayan; gençlerin severek takip ettiği müzik ve yaşam kanalı, Avrupa Müzik Ödülleri'yle 2008 ve 2009 yıllarında Türk müziğini dünyaya duyuran,  dünya çapında birçok başarılı sosyal sorumluluk projesine imza atan MTV Türkiye bundan sonra Uydu, D-Smart, Kablo Tv, Teledünya ve çok yakında TTNet Tivibu'dan yayınına devam edecektir.
Nickelodeon: İlk olarak 1979'da Amerika'da ve Mayıs 2005'de Türkiye'de bir dünya markası olarak yayına başlayan; çocukların hem öğrenmek hem de eğlenmek için severek izlediği ve çocuklara yönelik yayın yapan tek global televizyon kanalıdır. "Kids' Choice Awards" ile dünyada çocukların seçim yapabildiği ilk ve tek yarışmaya sahip, "Let's Just Play" ile çocuklara yönelik sosyal sorumluluk projesine imza atan ve "Önce çocuklar" anlayışıyla yayın yapan kanal bundan sonra D-Smart, Kablo Tv ve Teledünya'dan yayınına devam edecektir