Abone Ol

Türkiye'nin en güzel kızı seçildi! İşte Miss Turkey kraliçeleri!

Miss Turkey 2010 Güzellik Yarışması, muhteşem bir geceyle yapıldı ve ülkenin en güzel kızı seçildi. İşte kraliçelerimiz

Türkiye'nin en güzel kızı seçildi! İşte Miss Turkey kraliçeleri!

Türkiye'nin En Güzeli
1. GİZEM MEMİÇ
2. Serenay Sarıkaya
3. Döndü Şahin
4. Dilay Korkmaz

Kral TV tarafından düzenlenen Miss Turkey 2010 Güzellik Yarışması'nın finali, 1 Nisan Perşembe akşamı Doğuş Yayın Grubu stüdyolarında düzenlenen törenle yapıldı Kral TV, hem de CNBC-e'den de canlı yayınlanan töreni Burcu Esmersoy ve Cem Davran sundu.  Bengü ve Mustafa Ceceli'nin de sahne aldığı yarışmada 14 numarayla yarışan ve Ankara'dan yarışmaya katılan Gizem Memiç 2010'nun Türkiye Güzeli seçildi. İkinciliği ise 9 numarayla yarışan ve profesyonel oyunculuk da yapan Serenay Sarıkaya kazandı. Üçüncülüğü ise yarışmaya Almanya'dan katılan 19 numaralı Döndü Şahin elde etti. Miss Turkey 2010'un dördüncü güzeli ise yine bir Ankaralı isim 4 numaralı Dilay Korkmaz oldu.

Bu yıl Miss Turkey Güzellik Yarışması'na Ankaralı güzeller damga vurdu. Güzellik kraliçesi ve 4. güzel Ankara'dan yarışmaya katılan isimlerden uluştu. Miss Turkey 2010'nun kraliçesi seçilen Ankaralı güzel 19 yaşındaki Gizem Memiç, muhteşem bir gecenin sonunda birincilik tacını taktı. Gizem Memiç,  tacını geçen yılın kraliçesi Ebru Şam'ın elinden aldı. Sevincini eczacı olan annesi Müberra Memiç ve resim öğretmeni olan babası Taner Memiç ile paylaştı.  Memiç, Türkiye'yi Miss World 2010'da temsil etme hakkı elde ederken büyük ödül olan otomobilin de  sahibi oldu.

Miss Turkey ikincisi ise yarışmaya İstanbul'dan katılan Serenay Sarıkaya oldu. Tacını geçen yılın ikincisi Senem Kuyucuoğlu'dan alan 18 yaşındaki Sarıkaya,  Miss Universe'de (Kainat Güzellik Yarışması) ülkemizi temsil edecek.

EN GÜZEL KIZLARIN HEDİYELERİ
Miss Turkey'de ilk dört dereceyi alan güzelleri yeni bir hayatın yanı sıra birbirinden değerli hediyeler bekliyor. Miss Turkey güzelleri derecelerine göre otomobilden, motorsiklete, teknoloji paketinden tatile, yurt dışı eğitim imkanlarından en iyi spor merkezlerinde yıllık üyeliğe kadar birçok hediyenin sahibi oldu.

Kraliçeye Otomobil
Miss Turkey'de birinci olan güzelin büyük ödülü bir otomobil.  Ayrıca yurt dışında bir aylık yoğun İngilizce eğitimi, seçkin yaşam merkezinden bir yıllık üyelik de kazandı.

İkinci güzelin büyük ödülü ise 2010 model motosiklet, yurt dışında bir aylık yoğun İngilizce eğitimi, seçkin yaşam merkezinden bir yıllık üyeliğin sahibi oldu.

Üçüncü güzel içeriğinde full HD LCD televizyondan ev sinema sistemine, çamaşır makinesinden bulaşık makinesi, kurutma makinesinden buzdolabına çok değerli bir hediye paketinin sahibi olacak. Ayrıca seçkin bir yaşam merkezinden bir yıllık üyelik şansı ve yurt dışında bir aylık yoğun İngilizce eğitimi de güzelimizi bekliyor.

Dördüncü güzel ise  yine zengin bir teknoloji paketinin sahibi oldu.