Abone Ol

12 Aralık reyting sonuçları: İçerde mi, Kırgın Çiçekler mi?

Medyafaresi.com reyting sonuçları son dakika haberi: Pazartesi günü rating listesinde zirvenin sahibi değişmedi. İçerde dizisi tüm rakiplerine ve eski şampiyon Kırgın Çiçekler'e fark atarak birinci sırada yerini aldı. Peki rating tablosunda neler değişti?

12 Aralık reyting sonuçları: İçerde mi, Kırgın Çiçekler mi?

12 Aralık Pazartesi günü ekranlarda dizi savaşları vardı. Bu sezonun şampiyonu Çağatay Ulusoy'lu İçerde dizisi, geçen senenin reyting rekortmeni Kırgın Çiçekler ile bir kez daha karşı karşıya geldi.

Pazartesi akşamı yaşanan bu amansız reyting savaşının galibi ise her dalda yine İçerde dizisi oldu. Ay Yapım imzalı İçerde dizisi nefes kesen senaryosu ve başarılı oyuncu kadrosuyla Totalde 22,38 share, AB grubunda 26,33 share elde ederek zirvenin sahibi olduğunu bir kez daha tescilledi.

İkinci sıraya düşen Kırgın Çiçekler ise reytinglerde kan kaybı yaşamaya devam ediyor. Totalde 18,78 share alan dizi. AB grubunda 15,11 share ile yetinmek zorunda kaldı.

Rating tablosunda üçüncülüğü Totalde İçerde dizisinin özeti alırken, AB grubunda 3. sırayı Fatih Portakal ile FOX Ana Haber aldı.

İŞTE 12 ARALIK REYTİNG SONUÇLARI.. TAM LİSTE İÇİN TIKLAYIN