Abone Ol

Tuvalete gizli kamera koyan o sapık yakalandı!

Süleyman Demirel Kültür Merkezi'ndeki kadınlar tuvaletine yerleştirilen gizli kamera olayının faili Erol D. bugün yakalandı.

Tuvalete gizli kamera koyan o sapık yakalandı!

İki gündür tüm medya kuruluşlarında da yer alan olay tüm kentte büyük şok etkisi yaratırken, kimliği kamerayı yerleştirirken farkında olmadan kendi görüntüsünü de kaydetmesi sayesinde ortaya çıkan Erol D. bugün Asayiş Şube ekiplerinin takibi sonucu yakalanarak gözaltına alındı.

Süleyman Demirel Kültür Merkezi'nde çalışanların yanı sıra buradaki Şehir Tiyatrosu oyuncularının, tiyatro öğrenimine gelen öğrencilerin ve velilerin yanı sıra Kültür merkezi'ne gelip tuvaletleri kullanan herkesin psikolojisinin bozulmasına neden olduğu belirtilen Erol D.'nin ifadesi alınmaya devam ediliyor. Bu arada Erol D.'nin zaman zaman yanına gittiği Süleyman Demirel Kültür Merkezi'ndeki kafeteryayı işleten ve olayı duyunca büyük üzüntü yaşayan ağabeyi de kafeteryayı kapattı.


"KAMERAYI GİZLEDİM, GÖRÜNTÜLERİ İZLEMEDİM"

Gözaltına alınan 37 yaşındaki Erol D., Asayiş Sube Müdürlüğü'nde alınan ifadesinde kimsenin yüzüne bakamadığı için kaçtığını söyledi. Anahtarlık görünümündeki kamerayı çalıştıkları kafeteryaya girebilecek hırsızlara karşı aldığını, giydiği yeleğinin cebine bunu görünce, kadınlar tuvaletine gizlediğini söyledi. Erol D., gizlediği kamerayı bir daha almadığını, hiçbir görüntüyü izlemediğini öne sürdü.

TACİZCİ GÜVENLİK KAMERASINDA! VİDEO GALERİ!

TACİZCİ BÖYLE YAKALANDI! VİDEO GALERİ!

SOKAKTAKİ TACİZİ GÖRÜNTÜLEDİ! VİDEO

AKSARAY'DA FUHUŞ OPERASYONU -FOTO GALERİ-

FUHUŞ OPERASYONUNDA DERBY BAŞLADI! FOTO GALERİ 

SAMSUN'DA FUHUŞ OPERASYONU.. FOTO GALERİ