Lifestyle

Yazar editor@medyafaresi.com
TÜM YAZILARI
E-Ticaretin İncelikleri: IdeaSoft ile Başarılı Satış Tekniklerini Öğrenin İnsanlar artık ürün ve hizmetleri satın almak için fiziksel mağazalar yerine online platformları daha çok tercih etmektedir. Bu durum, işletmelerin de dijital pazarlama ve eticaret stratejilerini geliştirmelerini zorunlu hale getirmektedir.
Bitcoin Dolar ve Euro Fiyatlarında Son Durum Ne? Nasıl Takip Edilir? Kripto paraların fiyatları yaygın olarak birçok kişi tarafından takip edilmektedir. Sadece Türk lirası bazında değil, Amerikan doları ve euro kapsamında da birçok kişi tarafından sorulmaktadır. Bedava MP3 Müzik İndirme İşlemi Nasıl Yapılır? Snaptube Özellikleri Nelerdir? Bedava MP3 müzik indirme işlemine dair bilmeniz gerekenleri listeledik. Snaptube ile dilediğiniz kadar şarkıyı ücretsiz olarak indirebilirsiniz.
Huzurlu Bir Tatil Seçeneği: Villa Kiralama Villada tatil yapıyor olmanın en büyük avantajlarından bir diğeri, havuzun yalnızca size ait olmasıdır. Bir arkadaşlık sitesinde kaygının üstesinden nasıl gelinir: meditasyonlar ve görüntülü sohbetler Hemen hemen herkes yeni insanlarla tanışmaktan rahatsız olur. Neden Buz Lazer Yaptırmalıyım? Oldukça etkili olan buz lazer sayesinde, vücudunuzda en hassas noktalardaki kıllardan da kurtulmuş olacaksınız. Kendinizi sürekli yorgun mu hissediyorsunuz? Çoğumuz zaman zaman hafif veya ağır derecede yorgunluk hissettiğimiz dönemler yaşıyoruz. Kimi zaman kısa kimi zaman uzun süren bu halsizliklerin nedenleri neler olabilir? Bahara hazır mısınız? İstanbul Florence Nightingle Hastanesi, Sağlıklı Yaşam Merkezi Direktörü Uzm. Dr. Özgür Şamilgil 10 adımda bahar ayları için yenilenmenin yollarına dikkat çekiyor… Mucize çinkonun bilinmeyenleri İstanbul Florence Nightingale Hastanesi , Sağlıklı Yaşam Merkezi Direktörü Uzm. Dr. Özgür Şamilgil vücudumuzdaki bir çok hormonun sağlıklı bir şekilde görev yapması çinkonun yeterli düzeyde bulunmasına bağlı olduğuna dikkat çekiyor. Ramazanda çocuklar nasıl oruç tutmalı? Doktor Özgür Şamilgil, ramazanda çocukların nasıl oruç tutması gerektiğini medyafaresi.com okurları için yazdı. Zayıflatan besinlerle hayatın tadını çıkarın Avlanmadan, dağ tepe gezip toplamadan, ekip biçmeden besine ulaşmak modern yaşamım getirdiği şişmanlığın en büyük sebebi olarak görülüyor. Şifa deposu sebze suları Sebze ve meyvelerden hazırlanan ve hazırlandığı anda tüketildiğinde sağlık için çok daha faydası olan içecekler son yıllarda ülkemizde de sıklıkla tercih edilmeye başlanmıştır.  Asitli ve gazlı içecekler yerine veya hazır meyve sularının yerine taze sebze sularının tercih edilip, tüketilmeye başlanması  sağlık açısından çok faydalı bir... Gıdaları taze saklamanın yolları Dünyada bunca aç insan varken, aldığımız gıdaları taze saklamayı bilmediğimizden çoğu zaman ziyan ediyoruz, çöpe döküyoruz. Bazen de vakitsizlikten, yiyebileceğimizden fazlasını satın aldığımızdan bayatlamasına neden oluyoruz. Aynı zamanda para da kaybediyoruz Yaz saati uygulaması bedenimizi nasıl etkiler? İstanbul Florence Nightingale Hastanesi, Sağlıklı Yaşam Merkezi Direktörü Uzm. Dr. Özgür Şamilgil yaz saati uygulamasının bedenimizi nasıl etkilediğini anlattı. İşte o yazı... Kadın sağlığıyla ilgili doğru bilinen yanlışlar Erkeklerle kadınların biyolojik yapılarındaki farklılıklar sağlıklarını da değişik şeklide etkiliyor. İşte şaşırtıcı gerçekler: İstanbul Florence Nightingale Hastanesi, Sağlıklı Yaşam Merkezi Direktörü Dr. Özgür Şamilgil iletiyor; Kuruyemişteki tehlikeye dikkat Mikroplar insan yaşamımda çok önemli rol oynuyor. Bağırsağımızda bizim adımıza sindirim yapan ve vitamin üreten çok çeşitli ve çok sayıda mikrop yer alıyor. Bunlardan bazıları küf denen mantarlar gurubuna giriyor.