Sena Şener ve Çok Geç Kaldın

Artık ne fark eder..

Belemir Çelebi Belemir Çelebi

Sena Şener’in sözü müziği kendisine ait olan yeni şarkısı 'Çok Geç Kaldın' Pasaj Müzik etiketiyle çıktı.

Off diye girmek istiyorum söze, ne yaptın sen Sena Şener.

Türk müzik sektörünün temel taşıdır duygularımızı dağlayan şarkılar ama Sena Şener’in yeni şarkısı 'Çok geç kaldın' bana çok ayrı dokundu. Farkında olmadığım duygularım varmış meğer, Sena Şener sayesinde fark ettim.

Hepimizin uğuruna yıllarca savaştığı hatta kendini harcadığı aşkları vardır. Çok geç kaldın o aşklarımız için harcadığımız duygularımızı anlatmış.

Yıllarca beklersin o insanı, çok savaşırsın, haddinden fazlasını yaparsın, sevgisizliğin ve değersizliğin içinde boğuşursun ve olmayanı oldurmak için, aslında en çok kendini harcarsın. Sonra yıllarca süren savaşın sonuna gelirsin, bir şey, bir an, belki de bir söz seni kendine getirir. O kadar büyük üzüntüler yaşamana rağmen, çok basit bir şey uyandırır seni uykundan ve bir anda vazgeçecek gücü bulursun kendinde. Bıçak gibi kesip atarsın her şeyi. Sonra anlarsın ki, aslında sen yıllarca karşında ki insanla değil, kendi içindeki sevilmemiş yerlerinle savaşmışsın.

Çok geç kaldın tam o vazgeçiş anını ve o an hissettiğimiz duyguları anlatıyor işte.

Sena Şener diyor ki: Olanlar oldu, sevgi öldü, sen görene kadar bu çicek soldu, artık ne fark eder..

Sonra aradan zaman geçer, bazen aylar bazen sadece günler ve yıllarca beklediğin o insan dönmek ister. Bu hep böyledir, hiç şaşmaz ama sen yıllarca savaşıp vazgeçtiğin anda küllerinden doğarken, karşında ki insan olduğu yerde kalmıştır. O yüzden sen eski sen olamazsın o saatten sonra ve bıraktığın yerden sevemezsin artık.

Sena Şener’in dediği gibi: Çok geç kaldın..

Bu kadar derin duyguları o kadar net anlatmış ki, dinlerken içimde bir yerlerim ağrıdı. Şarkının sözleri, şarkının müziği ve Sena Şener'in muazzam sesi öyle güzel bir şarkı çıkarmış ki ortaya, sadece off diye tepki verebiliyorum.

Linkleri buraya bırakıyorum ama kendinizle baş başayken dinleyin, içinizde bir yerler acıyacak çünkü..

Spotify:

https://open.spotify.com/track/7EVqq55PgzK3keIKAb4QO2?si=67a41c406025419f

Youtube:

https://www.youtube.com/watch?v=7oIFwBJeojY