Neon Işıkları ile Aydınlanan Yalan Dünya

Tabiî ki sonu hüsran bu hikayelerin...

Funda Erkoç Funda Erkoç

Kaç gündür Müge Anlı’nın programını takipteyim! Aleyna Çakır’ın şüpheli intiharını ele aldı Müge Anlı. Ve her gün bizi şaşkınlığa sevk edecek gelişmeler ardı ardına karşımıza çıkıyor.

Aleyna Çakır dosyası ile aslında çok farklı ve çoğumuzun bilmediği bir dünyanın kapıları aralandı.

Gece Alemi!

İşte böyle bir kavram var; renkli neonların aydınlattığı, içkinin su gibi aktığı, sahte mutlulukların yaşandığı ama o paravanın ardında büyük acıların, işkencelerin, mutsuzlukların, pişmanlıkların olduğu.

Pavyon denen yerde büyük acıların, pişmanlıkların üstünü makyajları ile kamufle etmiş gencecik canlar sahte dünyanın tüm sahteliklerini yaşatıyor ve yaşıyor gelenlerle.

Düşenin bedbaht olduğu “gel kurtarayım seni” dendiğinde gerçek dünya ile yüzleşmeye dermanlarının olmadığı için o sahte renkli dünyayı bırakamayanların dünyası her sabah tokat gibi yüzümüze çarpıyor Müge Anlı’da…

Genç kızlarımızın nasıl bu yerlere düştüğü nasıl kandırıldığı yahut mecburiyetten bu dünyaya katlandığını farklı farklı hikayelerleizliyoruz ama bir ortak nokta var ki hepsi de yaşadıklarından kurtulup mutlu olmak için bu dünyanın kapılarını aralamış!

Tabiî ki sonu hüsran bu hikayelerin...

Arada yok mu ya hu şöyle mutlu sonla biteni derseniz PopStar Mehtap var derim!

Hani televizyonlarda popstar furyasının başladığı jüri azalarının önünde ter dökenlerin bir umut 'şöhreti yakalar mıyım?' diye hayaller kurduğu yarışmalardan birinde dobralığı, sıcakkanlığı ve yalansız hali ile çıkmıştı karşımıza Mehtap. Ve en önemlisi pavyonda çalıştım demişti.

Aradan yıllar geçti ve o Mehtap pop starlıktansıyrılıp Mehtap Yılmaz olarak yoluna devam ediyor. Youtube’da Katarsis X-Tra'da Gökhan Çınar'ın konuğu oldu geçenlerde ve o pavyon hayatında yaşadıklarını, gördüklerini kıyısından köşesinden biraz olsun anlattı bizlere

Aslında şimdi Müge Anlı, Mehtap’ı mutlaka programına konuk almalı çünkü Mehtap bu renkli neonlu dünyadan kendini sıyıran biri olarak çok iyi bir örnek, malum insanlar gördüklerine inanır Mehtap da, o yoldan kurtulup kendine yepyeni bir dünya yaratmış biri. Onun bu yolda ziyan olan kızlara vereceği bence çok dersler olacaktır.