Masumlar Apartmanı'nı izlerken genzim yanıyor

Kimbilir bunca yıllık ömüre neler sığdırmıştır Safiye!

Funda Erkoç Funda Erkoç

Ekranların Kırmızı Oda’dan sonra ikinci psikolojik draması olan Masumlar apartmanını izlerken resmen genzim yanıyor…

Sanırım durum psikolojik, o kadar çamaşır suyu ve bilumum temizlik malzemeleri gözlerimizin önünde uçuşurken insan ister istemez o havaya giriyor ve soludukça burnuma klor ve amonyak kokusu geliyor.

Diziyi izlemeye başlamadan evvel silip süpürdük mü her yeri dezenfekte ettik mi diye düşünüyor insan!...

Bu hızla giderse ciddi bizde takıntılı insanlar haline geleceğiz ☺ zaten geldik bile baksanıza Salı olsa da ‘Masumlar Apartmanı’nı izlesek diyenimiz çoğalmaya başladı bile.

Valla TRT 1 durdu durdu turnayı gözünden vurdu!

Uzun yıllardır bu kadar başarılı, sosyal medyanın nabzını yakalayan bir dizisi olmamıştı hele ki karşısında Menajerimi Ara dizisinin olmasına rağmen…

5. Bölümü iple çekerken bu hafta yayınlanan 4. bölüme şöyle bir göz gezdirelim ne dersiniz?!

Safiye her zaman ki gibi yine dizinin odak noktası, çocukluk döneminde annesinin aşırı baskısı nedeni ile yaşadığı büyük psikolojik travmalar onu hayattan , hayallerinden , yaşama sevincinden alıkoymuş.

Kendi yaşayamadıklarını kardeşlerinin de yaşamasına izin vermeyen kendi dahil herkesin hayatını cehenneme çevirmeye çalışan bir karakter Safiye.

Büyük ihtimal annesinin yaşattıkları öyle böyle yenilir yutulur cinsten değil!

Biraz daha flaşback lazım bize…

Bu kız bu duruma nasıl gelmiş? Arada bir terapistin yolunu tutmalı ve Kırmızı Oda’ya bir girmeli…

Kimbilir bunca yıllık ömüre neler sığdırmıştır Safiye!

Ve Gülben bir yanı özgürlüğe uçmak isteyen bir yanı da abla baskısı ile kara zindanlara hapis olan Gülben…

Bu hafta yine muhteşem bir oyunculuk izledik Merve Dizdar’dan ve yıldızı gittikçe parlıyor…Sıkışıp kaldığı dört duvar arasından kendini kurtarabilecek mi? Sanki bir umut var bana göre…

Bu diziyi izledikçe Anne baba olmanın ne zor bir meziyet olduğunu bir kez daha iyi anlıyor insan.Kendi ruh sağlığınızın bir aile kurmayı elvermediğini hissettiğiniz anda uzak durun evlenmekten!

İnsanın ruh sağlığı her şeyden önemli, kendi psikolojik problemlerini çözemeden evlenip evlat sahibi olmak çocuğunuza ve topluma yapacağınız en büyük ihanettir bence!