La Casa de Papel'in senaristi Alex Pina'dan itiraf! 5. sezonda neler olacak?

La Casa de Papel'in yaratıcısı, senaristi ve baş yapımcısı Alex Pina çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Nilüfer Şensöz Nilüfer Şensöz

Nilüfer Şensöz-Roma - Dünyada en çok izlenen dizilerinden biri olan La Casa de Papel'in (Money Heist) yeni sezonu olacak mı? 5. sezon ne zaman başlayacak? 5. sezonda neler olacak? Kimler ölebilir?

Koronavirüs nedeniyle tüm diziler gibi La Casa de Papel'in de çekimleri durdu. 4. sezonu büyük heyecanla biten La Casa de Papel'in 5. sezonuyla ilgili henüz Netflix tarafından resmi olarak bir açıklama yapılmadı ancak ünlü senarist Alex Pina diziyle ilgili konuştu.

"ÇOK AZ VE KÖTÜ YAZIYORUM"

"Çok az ve kötü yazıyorum" itirafında bulunan Alex Pina, koronavirüs kilitlenmesi biter bitmez yeniden Kolombiya'ya gidip senaryoyu yazmak istediğini söylüyor.

La Casa de Papel'in senaristi Alex Pina'dan itiraf! 5. sezonda neler olacak? - Resim: 1

Herkes La Casa di Carta'nın bazı bölümlerinin Kolombiya'da doğduğunu bilmiyor. Dizinin yaratıcısı, senaristi ve baş yapımcısı Alex Pina, La Casa di Carta 5'i yazmak için ilham bulmak için Kolombiya'ya geri dönmek istiyor. 5. bölümün onayı muhtemelen yaz aylarında gelecek, ancak bu arada Alex Pina yeni bölümü yazmaya hazırlanıyor.

ALEX PİNA KOLOMBİYA'YA GİDECEK

Alex Pina aynı zamanda Netflix'te son zamanların gözde dizisi White Lines'in da senaristi. "Kolombiya'ya yolculuk, koronavirus nedeniyle İspanya'da neredeyse iki aylık bir kilitlenmeden sonra ilham bulmanın bir yolu olacak" diyen Alex Pina, “Şu anda çok az ve çok kötü yazıyorum. Sanki berraklık ya da ilham azalmış gibi. Belki dramatik durum veya uyaran eksikliği nedeniyle çok iyi bilmiyorum, ama yazı olması gerektiği gibi akmıyor ” itirafında bulunuyor.

PEKİ 5.BÖLÜMDE NELER OLABİLİR?

4. sezonda maalesef Nairobi ölmesi diziyi takip edenleri çok üzdü. 5.Sezonda neler olacağı merakla bekleniyor. İzlenme rekorları diziyle ilgili sayısız senaryolar şimdiden La Casa di Carta takipçileri tarafından üretilmiş durumda. Psikopat müfettiş Sierra'nın Profesör'ü bulup kafasına silah dayamasıyla sona eren final sahnesi sonrası 5. sezonda neler yaşanabilir?

La Casa de Papel'in senaristi Alex Pina'dan itiraf! 5. sezonda neler olacak? - Resim: 2

Profesör ölecek mi? Yoksa dahi Profesör bir yolunu bulup Sierra'yı mı etkisiz hale getirecek? 5.sezonda Profesör'ün ve Sierra'nın ölmeleri beklenmiyor hatta Sierra'yla
ilgili pek çok teori var. Zeki profesör zor durumlarda zor kararlar alabiliyor. Hamile olan Sierra'nın bebeğini doğurmasına yardım edebilir ve ona bir kaçış planı teklif edebilir ve Sierra'yı bir tehdit olmaktan çıkarabilir.

La Casa de Papel'in senaristi Alex Pina'dan itiraf! 5. sezonda neler olacak? - Resim: 3

SİERRA BERLİN'İN KARISI MI?

Hatta Profesör'ün kardeşi Berlin'in eski karısı Tatiana ile Sierra'nın aynı kişiler olduğu bile iddia ediliyor. Belki de Sierra da Lizbon gibi taraf değiştirip takıma katılabilir. Senarist Alex Pina Kolombiya'ya gitmesiyle yeniden ilham gelirse La Casa De Papel 5. sezonda da izleyicileri şaşırtmayı başarabilir ve rekor kırımaya devam eder. (Nilüfer Şensöz-Medyafaresi.com)