Kocam aldatıyor ama cemiyet hayatında mutluyum

Genellikle bütün bekar kadınların en az bir kez evli bir adamdan yürüme teşebbüsüyle karşılaşması olmuştur.

İrem Moralı İrem Moralı

YENİ KİMLİKLER BİR ÇOK KİŞİYE YARAYACAK MI?:)

Bugün uzun zamandır görüşemediğim, dergideki eski iş arkadaşlarımla buluştum. E tabi uzun zamandır biraraya gelemeyince de; 3 kadın biraraya gelince ne olursa o oldu. Elbette dedikodunun dibine vurduğumuzu söylememe gerek yoktur.

Sanat camiasından girdik, İzmir cemiyet hayatına uğradık, oradan da İstanbul gece hayatından geçip, Alaçatı’da indik. Evlilikler, boşanmalar, tabi ki de aldatmalar gündemimizdeki en kilit mevzulardı.

Bence günümüzde artık erkeklerin aldatması olayı olay olmaktan çıktı. Artık, gayet normal karşılanabiliyor. Böyle bir dedikodu duyduğum zaman inanın ki çok nadir kişilerin aldatmasına şaşırıyorum. Gerçi o şaşırmam da 2 saniye sürüyor.

Bir kaç sene evveline kadar kadınların erkeklerin aldatmasına gerçekten de inanılmaz derecede şok yaşarken, şimdi resmen yavaş yavaş onu da özümser hale geliyoruz.

Bu arada akşam yazımı yazmam lazım “acaba ne yazsam?” diye Benat ve İnci’ye sorduğumda, sağolsunlar bir sürü yazı başlığı fikri verdiler. Ama bir tanesi iyice ilgimi çekti.

Benat dedi ki; “şu yeni kimliklerde medeni durum kısmının olmamasına çok gıcık oluyorum. Bunu yazsana” Ben henüz kimliğimi değiştirmediğim için gerçekten de bundan haberim yoktu. Ah dedim işte bu tam olmuş!..

Genellikle bütün bekar kadınların en az bir kez evli bir adamdan yürüme teşebbüsüyle karşılaşması olmuştur.

Ve yine bu teşebbüsle karşılaşan bütün kadınlar da bilir ki; yürüyen evli erkeğin en klasik yalanı da “evliyim ama mutsuzumdur”☺

Evli olduğunu da gizleyenler de vardır elbet. İşte bu evli olduğunu gizleyen evliler için bu yeni kimlikte medeni durumun olmaması, tam bir piyango olmuş. Resmen kandırmak için gün doğmuş kendilerine.

Bu arada belki de yazımı okurken; aldatmada genelleme yaptım zannedip kızacak olabilirsiniz. Her erkek illa aldatır demiyorum.

Ama aldatanların, aldatmayanlardan fazlalıkta olduğu gerçeğini de artık kabul edelim lütfen.

Tabi bir de başka konu var ki o gerçekten esas beni en çok düşündüren konu da bu. Şöyle bir düşünün mesela ben evliyim. Kocam beni aldatıyor ve bunu sağır Sultan bile biliyor.

Ben de biliyorum. Hem de bir çok done var elimde.

AMA asla boşanmıyorum. Çünkü, cemiyet diye bir b..k çukuru var ve ben o cemiyette “evli, mutlu, çocuklu” olarak boy göstermekten çok mutluyum.

Çünkü, o cemiyet denen yerde aslında bizden çok var. Çünkü; o çukur uzaktan çok ışıltılı, çok şaşalı görünsede aslında ben gayet iyi biliyorum ki aslında epeyce dejenerelikler de dönebiliyor o çukurda.

Kısacası yalan bir dünya aslında bir çok kişinin evliliği, hatta ilişkisi. Onların da hayatlarında çok var böyle şeyler ama asla burunlarından kıl aldırmıyorlar. Tıpkı benim gibi.

Davetlerde kocalarımızla elele, seyahatlerde dizdize, göz gözeyiz. Şimdi ben eğer boşanırsam; o cemiyet çukurundan çıkarsam yaşayamam ki!... Davetlere ya gidemezsem? Ya bir daha Hermes çantam olmazsa?

Ya Miami’ye gidemezsem? Ya sınırsız kredi kartım olmazsa? Yok! Yok! Düşünmesi bile kabus gibi…

Yapacak bişey yok.. Ben aldatılsam da evli, mutlu, çocuklu olarak görünmeye devam edeyim. Nasılsa bizden çok var!..

Allah herkesin çarşısına pazar versin..

Sevgiler

Twitt_perisi