Kadına Şiddete Hayır diyenlerin linci

Sosyal sorumluluk projelerine verdikleri katkılarla yüzleri güldüren bu iki kadının başarısını kimler neden hazmedemiyor?

Funda Erkoç Funda Erkoç

Atv ekranının iki özel kadını Esra Erol ile Müge Anlı yeni sezonla birlikte yine reytinglerindeki yükselişleri ile dikkat çekerken onların bu yükselişleri sosyal medyada yedikleri linçlerle doğru orantılı bir şekilde yükselişte.

Biri sabah kuşağında diğeri de öğleden sonraki kuşakta yaptıkları programlarla yıllardır en güvenilen ve sevilen isimlerin başında oldular. Bu zamana kadar yüzlerce olayı aydınlatan, kayıpları bulan, ayrı gayrı kalmışları kavuşturan bu iki kadına acımasızca sosyal medya linçi uygulanmakta!

Pekiyi neden? Kimi rahatsız ediyorlar?

Sosyal sorumluluk projelerine verdikleri katkılarla yüzleri güldüren bu iki kadının başarısını kimler neden hazmedemiyor?

En yakın zamanda Esra Erol ele aldığı bir konu nedeni ile sosyal medyada yerden yere vurulurken bir yandan da programının kaldırılması ile ilgili de RTÜK’e şikayet yağdı.

Çok ilginç linç kampanyaları yaşanıyor sosyal medyada, iki satır okuduğumuz ama başını ve sonunu bilmediğimiz konularda hatta fotomontajlanmış görüntüler üstüne yağdırıyoruz resmen.

Neden ?Niçin ? Soruları yok! Yaz Allah yaz, klavyenin başına geçen kendini kral zannediyor ve veriyor hükmü!...

Bilinçsizce yapılan bu yerden yere vurmalarının yanı sıra sistematik olarak da, yapılan sosyal medya linçleri de var tabiî ki!

Kendince sebeplerden kinlerini nefretlerini dökmek isteyenler için bot hesaplar hazır bekliyor! Bir tek tıkla binlerce hesaptan yorum yağıyor işte hal böyle olunca diyorsunuz ki; Ben kimin arı kovanına çomak soktum acaba?

Şimdilerde Esra Erol için yazıp duranlar yeri geldiğinde “Kadına Şiddete Hayır “ tweetleriatmıyorlar mı?

Hem kadına şiddete hayır diyip hem de bir kadına sosyal medya yolu ile şiddet uygulamak çok da ironik olmuyor mu?

Geçin bu işleri... Önce okuyun, iyice teyit edin, haklılık payı var mı bakın ve netice ne? Hepsini bir elekten geçirdikten sonra varsa ters yanı eleştirin tabiî ki ama öyle onun bunun gazı ile günahlarını almayın insanların!.