İtalya'da Erkenci Kuş öğlen Sevgili Geçmiş Prime Time'da gösterilecek

İtalya'da bu yaz hem Erkenci Kuş hem de Sevgili Geçmiş dizileri gösterilecek. Erkenci Kuş'un tanıtım filmi İtalyan tv'sinde gösterilmeye başladı.

Nilüfer Şensöz Nilüfer Şensöz

Nilüfer Şensöz/Roma

Bu yaz adeta İtalya'da Türk dizileri şov yapacak. Mediaset Pazarlama Koordinatörü Maurizio Colombo, bu yaz Channel 5'de iki Türk dizisinin gösterileceğini açıkladı. Biri Can Yaman'ın Erkenci Kuşu diğeri ise Sevgili Geçmiş dizisi.

Demet Özdemir ile Can Yaman’ın oynadığı Erkenci Kuş dizisinin koronavirüs nedeniyle yaşanan dublaj sorunu sona erdi. Dizinin Channel 5'de haziranda gösterilmesi planlanıyor. Dizini dublaj çalışmaları sürdürülüyor.

Erkenci Kuş dizisinin tanıtımı Channel 5'te dönmeye başladı. İtalya'da Daydreamer Le Ali del Sogno adıyla gösterilecek dizinin 51 bölümü hem tv'de hem de Mediaset Play portalında yayınlanacak.

İtalya'da Erkenci Kuş öğlen Sevgili Geçmiş Prime Time'da gösterilecek - Resim: 1

Dolunay dizisinin yayınlanmasının ardından Can Yaman İtalya'da ciddi anlamda hayran kitlesine ulaşmıştı. İtalyan hayranları Erkenci Kuş'un İtalya'da yayınlanmasını dört gözle bekliyordu. Erkenci Kuş haftaiçi hergün İtalyan saatiyle 14.40'ta gösterilecek.

Channel 5'te bu yaz aynı zamanda bir başka başarılı Türk dizisi de gösterilecek. Sevgili Geçmiş adlı dizisi Sisterhood adıyla İtalya'da prime time da gösterilmesi bekleniyor.

İtalya'da Erkenci Kuş öğlen Sevgili Geçmiş Prime Time'da gösterilecek - Resim: 2

Dizide Ece Uslu, Emre Kınay, Sevda Erginci, Seçkin Özdemir, Melis Sezen ve Burak Yamantürk'ün yer alıyor. Dizinin yönetmenliğini Aydın Bulut yaptı. Birbirinden habersiz 3 kız kardeşin yıllar sonra biraraya gelmesiyle birlikte başlarından geçen maceralar anlatılıyor.

Sevgili Geçmiş dizisi herbiri 120 dakikadan 8 bölüm olarak gösterilecek. Sevgili Geçmiş adlı Türk dizisinin de İtalyan izleyiciler tarafından beğeniyle izlenmesi bekleniyor. (Nilüfer Şensöz/Roma)