İlhan Şeşen'den yeni şarkı: Sevişebilseydik

İlhan Şeşen'nin 6 şarkılık EP'sinin ikinci şarkısı 'Sevişebilseydik' çıktı.

Belemir Çelebi Belemir Çelebi

İlhan Şeşen 8 yıllık sessizliğini, 6 şarkılık EP'sinin ilk şarkısı Basmakalıp ile bozarak, büyük heyecan yaratmıştı. 

Bu kez EP'nin ikinci şarkısı 'Sevişebilseydik' ile çıktı karşımıza. Sözü ve müziği kendisine ait olan şarkının, aranjesinde ve çalınan tüm enstrümanlada Fuat Şeşen'in imzası bulunuyor.

Büyük usta İlhan Şeşen müzik dünyasının temel taşlarından biri. Yeni şarkısının çıkacağını duyduğuma çok heyecanlanmıştım, çok özlemişiz. Beklediğime ve özlediğime değecek şarkılar geldi büyük ustadan. 

Sevişebilseydik çok naif ve buram buram aşk kokan bir şarkı. Her ne kadar ayrılığı anlatsa da, sevmekten vazgeçmeyen ve kendi içinde sevmeye devam eden bir aşığın tatlı isyanından bahsediyor. 

Keşke seninle biz
Dost kalabilseydik
Oturup havadan sudan
Konuşabilseydik
Keşke senin de
Bende hala gönlün olsaydı
Sevişebilseydik.. 

İlhan Şeşen şarkılarının çok ayrı bir değeri var benim için. Şarkıların kokusu var gibi, her dinleyişimde, hafızamda bir anım canlanıyor. Tanıdık bir kokuyu almak ya da uzun zamandır tatmadığın bir tadı tatmak gibi. Hatırası olan ve yıllar geçse bile, hep hatırlamak istediğim anılarım gibi. Eskimeyen şarkıların sahibi İlhan Şeşen. 

Şarkının naifliği ve İlhan Şeşen’in huzur veren sesiyle olan birleşimi, yıllardır hasret kaldığımız bir iş çıkarmış ortaya. 

EP’nin ilk iki şarkısı çok tatlı geldi, uzun zamandır çok sevdiğim ama gidemediğim bir şehire gitmiş gibi hissettim şarkıları dinlerken. Çok tanıdık duygulara yolculuk yapmak gibi İlhan Şeşen şarkıları dinlemek. Sığındığınız tanıdık limanlara doğru yolculuk yapmak isteyen herkesle, İlhan Şeşen şarkılarında buluşalım.

Sevişebilseydik Sony Music Türkiye etiketiyle tüm dijital platformlarda.