En sonunda Vatandaş Erdal çözecek

Valla ben de kendisinin videolarını ayrı bir dikkat ile takip ediyorum.

Funda Erkoç Funda Erkoç

Malumunuz meslek gereği Müge Anlı olsun, Esra Erol olsun, Didem Arslan Yılmaz olsun hep takipteyim.

Bu tarz reality programlarda birbirinden ilginç dosyalar ekrana gelmekte. İzleye izleye hepimiz artık birer savcı, hakim, adli tıp uzmanı gibi olduk desek yanlış olmaz.

Hafızalara kazınan pek çok kayıp ve cinayet dosyası bu tarz programlar aracılığı ile çözüme kavuştu.

Bu konuda Müge Anlı çözüm üretmekte tartışılmaz ilk sırada yer alıyor. Ama son dönemlerde onda da biraz kısırdöngü yaşanıyor gibi sanırım sosyal medyadaki baskı, RTÜK baskısı onunda elini kolunu bağlamış durumda…

Bıraksalar çok iş yapacak da işte!

Neyse efendim tüm bu programları izlerken Youtube’da Vatandaş Erdal diye bir kanala denk geldim.

Yukarıda saydığım tüm programlardaki olayları farklı bir bakış açısı ile yorumlayan, sorulması gereken soruları soran yerin analizler yapan bir kişi Erdal Bey!

Ben bu Vatandaş Erdal’ı çok değerli gazeteci arkadaşım bir dönem Flash Tv’de reality programlarına imza atmış Yalçın Çakır’a benzetiyorum.

Biraz araştırdım da işlenen dosyalardaki olaylara şahit olanlar bir takım çekincelerinden dolayı jandarmaya ve polise ziyade, bildiklerini ya da şahit olduklarını bile Vatandaş Erdal‘a anlatıyormuş.

Erdal Bey de tüm bu kendisine gelen ihbarları ilgili programa yönlendiriyormuş.

Olaylara zekice yaklaşan ve en ufak ayrıntıyı kaçırmayan Vatandaş Erdal son zamanlarda en çok takip edilen Youtube Kanalı olmaya başlamış bile.

Valla ben de kendisinin videolarını ayrı bir dikkat ile takip ediyorum. Gerçekten de çok başarılı “gel arkadaş televizyonda yap şu programı “ deseler ciddi bir izlenme reytingi alacak kadar dikkat çekici analizleri yapabilen bir insan.

Şimdilerde Youtube kanalında en büyük yardımcısı olan eşi Hatice Hanım ile birlikte kendi kanatları uçarak topluma yararlı bir şeyler yapmaya çalışan bu Vatandaş Erdal’a belki de gün gelecek gel sen çöz bu işleri diyecekler!