Elite Netflix dizisine 4.sezonda katılan yeni oyuncularla tanışalım

Elite dizisinin 4. sezonuna katılacak yeni oyuncular belli oldu. Kimdir bu 4 yeni oyuncu? İşte bu 4 yeni oyuncuyla ilgili detaylar...

Nilüfer Şensöz Nilüfer Şensöz

Nilüfer Şensöz-Roma Netflix'in ünlü dizisi Élite, başından beri bizi heyecanlandıran bir dizi. Kadrosuyla ve senaryosuyla büyük hayran kitlesi olan dizinin dördüncü sezonu sabırsızlıkla bekleniyor.

Lucrecia (Danna Paola), Carla (Ester Expósito), Nadia (Mina El Hammani) ve Valerio (Jorge López) gibi ilk sezondan beri bize eşlik eden bazı karakterlere veda ettik. Polo'yu bir daha asla göremeyeceğiz (Álvaro Rico). Ancak 4. sezonda diziye katılacak yeni oyuncular resmi olarak açıklanmasa da belli olmaya başladı.

Diziye halihazırda devam eden karakterlerle kadroya yeni katılacak 4 yeni isim, 4. sezonun ayrıntılarını tartışmak ve seneryoyu ilk kez okumak için biraraya geldi.

Peki diziye yeni katılacak 4 yeni oyuncular kimler?

CARLA DIAZ

Elite Netflix dizisine 4.sezonda katılan yeni oyuncularla tanışalım - Resim: 1

Carla Díaz 1998 yılında Madrid'de doğdu, çok gençken, sadece on bir yaşındayken oyunculuğa başladı ve İspanyol halkı tarafından zaten iyi biliniyor. Tierra de Lobos gibi oynadığı bazı TV dizilerinin başarısı sayesinde İtalya'da da tanınıyor.

MANU RIOS

Elite Netflix dizisine 4.sezonda katılan yeni oyuncularla tanışalım - Resim: 2

Manu Ríos 1998 yılında Calatrava'da doğdu ve bir aktör, şarkıcı ve model. Buna ek olarak, Instagram'da 5 milyondan fazla takipçisi olan tanınmış bir influencer ve ayrıca bir milyondan fazla abonesi olan bir YouTube kanalına sahip.

İspanya'da çok ünlü bir gösteri olan Cantando en Familia sayesinde Manu henüz dokuz yaşında oyunculuğa başladı. Oyunculuğu asla bırakmadı ve yıllar içinde Les Misérables'ın müzikalinde (2010) televizyon komedisi Chiringuito de Pepe gibi pek çok yapımda rol üstlenmeyi başardı.

MARTINA CARIDDI

Elite Netflix dizisine 4.sezonda katılan yeni oyuncularla tanışalım - Resim: 3

Martina Cariddi 2017 The Invisible Guardian filminde ilk rolünü aldı. 2018'de Cuéntame TV dizisinin oyuncu kadrosunun bir parçasıydı ve nihayet 2019'da Mientras dure la Guerra'da oynadı.

DIEGO MARTIN

Elite Netflix dizisine 4.sezonda katılan yeni oyuncularla tanışalım - Resim: 4

Diego Martin kesinlikle dört tanesinin en ünlüsü ve büyük olasılıkla Las Encinas lisesinin yeni bir öğrencisi değil, bir profesör veya belki de bir ebeveynin
rolünü oynayacak. 1974'te Madrid'de doğdu ve 23 yaşında ilk filmi Resultado finalinde oynadı, hemen izleyiciler ve eleştirmenler kazanmayı başardı.

Ayrıca televizyon dizisi Velvet Collection'daki Enrique Otegui rolünden dolayı İtalya'da oldukça iyi tanınıyor. (Nilüfer Şensöz-Roma)