Dersimiz: Sadakatsiz

Geçtiğimiz hafta yayın hayatına başlayan Kanal D’nin yeni dizisi Sadakatsiz izleyici tarafında pek bi beğenildi.

Funda Erkoç Funda Erkoç

Başrollerinde Cansu Dere ile Caner Cindoruk’un olduğu Sadakatsiz yayınlanan iki bölümüyle reytinglerde Kanal D’nin yüzünü güldürdü. Çarşamba reytinglerine ambargo koyan ve zirvenin sahibi olan Kuruluş Osman’ın peşi sıra gelen Sadakatsiz share oranlarında Kuruluş Osman’a kafa tutmaya başladı bile…

İzlenme oranı olarak da Total’de 6 bandını aşmayı başaran yapım Kanal D’nin yayınlanan dizilerindeki makus talihini de yenmesine sebep oldu.

Sosyal medyada da yapılan yorumlar dikkate alındığında Sadakatsiz’in yeni sezonun en beğenilen yapımları arasında olacağı kesinleşti.

Pekiyi bu dizi neden bu kadar sevildi?

Dizi seyreden kitlenin çoğunluğunu kadınların oluşturduğunu düşünürsek sonuç gayet normal!...

Eşi yada sevgilisinin kendisini aldatıp aldatmadığını öğrenecekleri ve eğer aldatmışsa da nasıl intikam alınacağının tüyolarını içinde barındıran dizi adeta kadın erkek ilişkilerinde bir ders niteliğinde.

Kadınlar eminim ki derslerine iyi çalışacaklar zaten kadınların hisleri kuvvetlidir bir erkeğin aldattığını tabir-i caiz ise 100 km öteden anlarlar ama toplumsal korkuları , çaresizlikleri , yetiştirilme tarzları nedeniyle gördüklerini görmezden gelir çoğu!..

Bir atasözümüz “Tilki’nin dönüp dolaşacağı yer kürkçü dükkanıdır” der mesela…

Sus Sabret Dönecek!...

Pekiyi döndüğünde sen bunu nasıl kabul edeceksin? Bunu soran hiç olmaz…

Aynı şeyi kadın yapsa!....Sonu büyük ihtimal Müge Anlı’da biter