Aşk doktoru Nur Viral

Problemi olan izleyici Uzmanı arıyor ama uzmanın sorması gerekenleri Nur Viral soruyor..

Gülman Sumru Somer Gülman Sumru Somer

AŞK DOKTORU NUR VİRAL

NUR VİRAL İLE “HAYATTA HERŞEY VAR”DA ÇOK DEĞERLİ KONUKLAR VAR AMA;

Nur Viral’in konuk olarak İlişki Koçuna ihtiyacı yok. Maşaallah uzmandan çok O herkesin derdine çözüm öneriyor. Adil bey’e bravo valla, bayağı sabırla konuşma sırasının kendisine gelmesini bekliyor.

Problemi olan izleyici Uzmanı arıyor ama uzmanın sorması gerekenleri Nur Viral soruyor.. Ama uzman sorusu değil o sorular. O sorular ‘meraklı kadın’ soruları... ve vakit kaybettirici sorular.

Adil bey’den çok o soru soruyor, O cevaplıyor o çözüm öneriyor. Adil bey de dinliyor.. Ha bazen Nur Viral’i onaylar gibi kafa sallıyor ama bence ayıp olmasın diye. Hatta bazen Adil bey den şunu duyuyorum; "pardon lafını kestim Nur şunu ekleyebilir miyim" diyor.

Komedi ya:)

Oysa Nur Viral’in Adil bey’e pardon birşey sorabilir miyim? Ekleyebilir miyim? demesi lazım. Çünkü uzman olan o değil. Yanlış bir yorumu ya da sorusu bile ekrandaki çoğu insanı olumsuz etkiliyebilir. Oysa Adil bey Televizyondaki kısıtlı zamanda çok kişiyle daha doğru sorular sorarak faydalı olabilecekken, Nur Viral den bir türlü sıra gelmemesinden dolayı sadece dinleyici gibi duruyor. E boşuna niye çağırıyorsun. Tamam hiç konuşmadan “o programda olsam bile bana yeter, reklamım olsun” diyorsanız Adil Bey peki anladım ben sizi:)

Ne yazık ki böyle olunca da kısıtlı zamanda programdaki uzmana ulaşmak için aylarca arayan ve hızlı hızlı derdini anlatmaya çalışan insanlara faydalı olamıyorlar. Dertler havada kalarak telefon kapanıyor ve diğer telefona geçiliyor. Sevgili Nur Viral; 17 sene canlı yayın sundum çok fazla konuk aldım ve asla konuğa uzmanlık alanında bilmişlik taslamadım ve kesinlikle onun alanına girmedim.

Şu anda İlişki Koçuyum sizin bütün o alandaki konuklarınızı hep izledim hiç kaçırmadım. (Adil bey de enerjisi yüksek izlemesi keyifli biri) Telefonla bağlanan izleyiciye sadece sunucunun sorması gereken soruları sorup, “şimdi sizi başbaşa bırakıyorum buyrun derdinizi anlatın diyip” uzmanla izleyiciyi lütfen yalnız bırakın... Uzman soru sorsun. Gereksiz sorularınızla insanların vakitlerini çalmayın.

Sizin de soracağınız sorular elbet olacaktır ve lütfen onları sorun. Bu arada Yaşam Koçluğu eğitimi aldım sertifikalarım eğitimim var dediniz ama bence tekrarmı alsanız? Çünkü Yaşam Koçları merak sorusu sormaz. Doğru yerde doğru soruyu sormak için eğitim alırlar.

KISITLI ZAMANDA SADECE UZMANLAR ÇÖZÜM ODAKLI EN DOĞRU SORUYU SORABİLİR. İŞİ BİLENE BIRAKIN. SİZ DE BİLDİĞİNİZ İŞİ YAPIN. LÜTFEN SADECE SUNUN. DAHA YAKIŞIYOR.