9 Ocak Perşembe günlük burç yorumları

Bugün sizi neler bekliyor?

Gamze Avcu Gamze Avcu

KOÇ

Ailevi ilişkilerinizle ilgili planlı düşünerek hareket ederseniz kazançlı çıkacaksınız. Daha sakin bir gün sizin için. Almak istediğiniz şeyler olabilir. Bugün harcamalarınız olacak. Elinizden çıkan veya kaybolan bir şeyler olabilir.

BOĞA

Yakın çevrenizle ilgili eskiden gelen bazı konularda harekete geçebilirsiniz. Gününüz yoğun ama sakin geçebilir. Etrafınıza karşı eskiden gelen konularla ilgili duyarlı olmak isteseniz de ilişkilerinizle ilgili yapıcı adımlar atmanız gerektiğini biliyorsunuz.

İKİZLER

Kendi isteklerinizi yapmayı istemeniz sizi maddi olarak zorlayabilir. Ancak yine de getirisi olacaktır. Hayallerinizdeki gibi bir kariyer, iş hayatı için eski alışkanlıklarınızı bırakmanız gerektiğini düşünüyorsunuz ancak gene de bırakmak sizi zorluyor.

YENGEÇ

Eviniz ve ailenizle ilgili yapmanız gerekenler dışarı çıkmanızı, zevk aldığınız dışadönük faaliyetler yapmanızı zorluyor olabilir. Kendinizi geliştirmeniz gerektiğini, bireysel olarak kendinizi ortaya koymanız gerektiğini biliyor olsanız da eskisi gibi gruplarla olmak onların isteklerini dinlemek size kolay geliyor.

ASLAN

Yararınıza olacak konularda haberleşme, görüşme, kısa yollar yapmanız gerekiyor ve sizi zorlayabilir. İş hayatınızla ilgili kişiler ve konular aynı kalsa sizi daha memnun edecek ancak kendizi değiştirmeniz gerektiğini biliyorsunuz.

BAŞAK

Gruplar içersinde maddi konularla ilgili faaliyetler gerçekleştirmekten çekinmeyebilirsiniz ancak daha sonrasında kendinize çekidüzen vermeniz gerekebilir. Planlarınız, isteklerinizi değiştirmek istemeyebilirsiniz ancak yakın çevrenizle ilgili iletişiminizi güncellemeniz gerektiğini biliyorsunuz.

TERAZİ

İş hayatınız veya toplumsal hayatınızla ilgili konulara fazlasıyla zaman ayırmanız mümkün. Ancak bu zamanı azaltmak için yaratıcı olabilir ve kendinize vakit ayırabilirsiniz. Ortaklaşa çalışmaları tercih etmek istiyorsunuz ancak kendinize hedefler koyarak bunu başarabilirsiniz.

AKREP

Yabancılarla, uzak yolculuklarla, eğitim konularında arka planda çalışmalarınızda zorlanabilirsiniz. Ortaya çıkarmak için vakit var. Bir ilişkiniz alışkanlıklarınız sebebiyle bitebilir. Bitmemesi için kendinizle ilgili değişikliğe gitmeniz gerektiğini biliyorsunuz.

YAY

Ortak yatırımlar, bağlı olduğunuz anlaşmalar konusunda güveninizi tekrar kazanmak ya da değişiklikler yapmak için mücadele verebilirsiniz. İş ortamınızda, gündelik işlerinizde halledemediğiniz konular olabilir. Başka şekilde, yardım alarak vb yaparsanız ilerleme kaydedebilirsiniz.

OĞLAK

Eski ilişkilerinizle ilgili konularda sizi girdiğiniz ortamlarda, başarmak istediğiniz konularda zorlayan taraflar olacaktır. Sahiplenen taraf ve bencil olan siz olmaya devam ederseniz bir kazancınız olmaz. Hayatınızda başkalarıyla paylaşarak yaptığınız faaliyetler olunca aldığınız sorumlulukların da kolaylaştığını görebilirsiniz.

KOVA

Başkalarını da düşünerek planlar yapmanız, herkesle görüşmek durumunda kalmanız size gelecek olan kısmetlerin önünü açacak ancak zorlanacaksınız. Artık kabuğunuzdan çıkarak herkesin olduğu ortamlara dahil olmanız gerektiğini biliyorsunuz.

BALIK

Güvendiğiniz kişiler için mücadele ederek kendi özgüveninizi sağlamak, kendinizi güvende hissetmek sizi zorlayabilir. Mevcut bilginiz ve size gelen haberlerle isteklerinizi gerçekleştirmeniz zor. Bir takım konulara daha geniş bakabilmek için yeni bilgiler edinmelisiniz.