4-10 Ocak 2016 haftalık burçlar

Bu hafta sizi neler bekliyor?

Gamze Avcu Gamze Avcu

KOÇ

Ortaklaşa işlerinizde, bağlı bulunduğunuz işler ve kişilerle ilgili faaliyetlerde fikir çatışmaları yaşanabilir. Merkür kova burcunda 25 Ocak’a kadar sürecek geri hareketine başlıyor. Gruplar içersinde yaptığınız çalışmalar, iş hayatınızdaki konularla ilgili düzeltmeler, yeniden planlama gerekecektir. Otorite gördüğünüz kişiler sebebiyle üzerinizde baskı hissedebilirsiniz. Ayrılıklar yaşanabilir. Uzak bağlantılarınız, kurduğunuz ilişkilerde yanlış anlaşılmaları düzeltmeniz gerekebilir. Görüştüğünüz kişilerle tekrar konuşmanız gerekebilir. Jüpiter başak burcunda Mayıs ayına kadar sürecek geri hareketine başlıyor. Çalıştığınız işler ve konularla ilgili kendinize olan inancınızı bu dönemde kuvvetlendirme fırsatı bulacaksınız. Projelerinizle ilgili düzenlemeler yapmanız gerekebilir. Oğlak burcunda yeniay meydana geliyor. İş ve toplumsal yaşamınızla ilgili bir yenilik, yeni işler, yeni methodlar gündeme gelecektir. Eskiden gelen fakat yenilik gerektiren bir girişimde bulunabilirsiniz.

BOĞA

İş hayatınızdaki sunumunuz, fikirleriniz, araştırmalarınız konusunda başkalarını ikna etme çabalarınız tartışmalar yaratabilir. Merkür kova burcunda 25 Ocak’a kadar sürecek geri hareketine başlıyor.İş hayatınızdaki işler, konular, görüşmeler konusunda düzeltme gereken konular olabilir. Planlarınızı değiştirebilirsiniz bu dönemde, uzak bağlantılarınızla ilgili, fikirlerinizi paylaşımlarınızla ve kendinizi ifade etmek istediğiniz konularla ilgili değerlendirme yapabileceksiniz. Kendinize olan inancınız her tür engele karşı koymanızı sağlayacaktır. Yeni ortaklıklara karar verebilir ve bulunduğunuz konumun istediğiniz gruplarda olmadığını düşünebilirsiniz. Size başka kapılar açacak ortaklıklara girebilirsiniz. Kendi istekleriniz konusunda yolunuza devam etmeye karar verebilirsiniz. Jüpiter başak burcunda Mayıs ayına kadar sürecek geri hareketine başlıyor. Kendinizi ifade etmek sitediğiniz konularla ilgilenmek isteyebilirsiniz ve kendinizle ilgili ön plana çıkaracağınız farklı yollar keşfedebilirsiniz. Oğlak burcunda yeniay meydana geliyor. Yeniayla birlikte hayatınızda istediğiniz değişimler için adımlar atabilirsiniz.

İKİZLER

Kendinizi ifade etmek istediğiniz fikirleriniz, düşünceleriniz çalıştığınız kişiler ve konularda sizin diğerleriyle ters düşmenize sebep olabilir. Yönetici gezegeniniz Merkür kova burcunda 25 Ocak’a kadar sürecek geri hareketine başlıyor. Paylaşmak istediğiniz, kendinizi ortaya koymak istediğiniz fikirler, konular konusunda kendi içinizde değerlendirmeler yapabilir, ortaklaşa işlerinizde, ortaklıklarda, başka kaynaklarla ilgili anlaşmalarınızda düzeltmeniz, organize etmeniz gereken konular olabilir. Ortaklıklarınızda veya bağlı olduğunuz durumlarla ilgili üzerinizde baskı hissedebilir ve içinde bulunduğunuz gruplardan kopabilirsiniz. İş hayatınızdaki ilişkileriniz istediğiniz işlerle ilgili uygun kişiler olmadığını anlayabilirsiniz. İlişkilerinizde uzun vadeli adımlar atacağınız girişimleriniz olabilir. Jüpiter başak burcunda Mayıs ayına kadar sürecek geri hareketine başlıyor. Hayatınızda, yaşamınızda nelerden etkilendiğiniz, amaçlarınız, hedefleriniz konusunda değerlendirmelerde bulunabilirsiniz. Aile ve eviniz konusunda düzenlemeler olabilir. Oğlak burcunda yeniay meydana geliyor. Yeni ortaklıklar, başka kaynaklarla ilgili gelişmeler olabilir.

YENGEÇ

Ortaklaşa işlerde, bağlı olduğunuz kişiler veya durumlarla, ortaklıklarınızda, resmi konularla ilgili durumlarda kendinizi savunmanız gerekebilir. Görüşmelerinizde kendinizi ön plana çıkarmak isteyebilirsiniz. Merkür kova burcunda 25 Ocak’a kadar sürecek geri hareketine başlıyor. Ortaklaşa işlerinizde, ilişkilerinizde fikirlerinizi ve düşüncelerinizi ifade ederken karşınızdakileri de düşünerek hareket etmeniz gerekebilir. Başkalarıyla olan iletişiminizi tekrar değerlendirmeniz gerekebilir. Problemlerin çözümü için konuşmalar yapmanız gerekebilir. Size baskı uygulayan, ilişkilerinizde gerilim yaratan durumlar, kişiler iş hayatınızdaki konumunuzu değiştirebilir. İş hayatınızda size otorite gelen durumlardan kişilerden kopabilirsiniz. Çalıştığınız kişilerin desteğini görebilirsiniz ancak yine de isteklerinizi gerçekleştireceğiniz işlerin dışında kalmak durumunda olabilirsiniz. Ancak çalıştığınız şartlarla ilgili değişimleri getirecek anlaşmalar yapabilirsiniz. Jüpiter başak burcunda Mayıs ayına kadar sürecek geri hareketine başlıyor. İlgilendiğiniz konular, yakın çevrenizdeki faaliyetlerle, eğitimle veya varsa kardeşlerinizle ilgili konularda değerlendirmeler yapacaksınız. Tanıştığınız kişilerle ilişkilerinizde ilerleme sağlayabilir, kendinizi geliştireceğiniz konularla ilgili araştırmalarda bulunabilirsiniz. Oğlak burcunda yeniay meydana geliyor. Hayatınıza güçlü bir kişi girebilir. Yeni bir ilişki veya tanışacağınız kişi kendinizi anlamanız için destek olacaktır.

ASLAN

Evinizde, aile içersinde patavatsızlıklardan doğan tartışmalar yaşanabilir. Merkür kova burcunda 25 Ocak’a kadar sürecek geri hareketine başlıyor. İlişkilerinizde fikirlerinizi açıkça ifade etmeniz yanlış anlaşılmanıza sebep olabilir. Çalıştığınız kişiler ve konularla ilgili yeniden düzenlemeler yapmanız gerekebilir. Zorlandığınız işler, konular, projeler konusunda yeni methodlar deneme karar verebilirsiniz. Ortaklaşa işlerinizde, başka kaynaklar konusunda belirsizlikler kendinizi ortaya koymak istediğiniz konularla ilgili farklı faaliyetlerde bulunmaya yöneltebilir. Özel hayatınızda kalıcı ilişkilere adım atabilirsiniz. Jüpiter başak burcunda Mayıs ayına kadar sürecek geri hareketine başlıyor. Maddi konularda daha önceden karşınıza çıkmış olan fırsatları değerlendirebilirsiniz. Kendi kaynaklarınızı yaratma konusunda araştırmalarınız olacaktır. Oğlak burcunda yeniay meydana geliyor. Çlaışma şartlarınız, konularınızla ilgili yeni gelişmeler olabilir.

BAŞAK

İlgilendiğiniz konularda isteklerinizi ön plana koymanız çalıştığınız kişilerle tartışmanıza veya fikir ayrılığına düşmenize sebep olabilir. Yönetici gezegeniniz Merkür kova burcunda 25 Ocak’a kadar sürecek geri hareketine başlıyor. Çalışma şartlarınız, çalıştığınız konularla ilgili düzenlemeler, kendinizi ortaya koymak istediğiniz konularla ilgili değerlendirmeleriniz olacaktır. Varsa çocuklarınızla ilgili eğitimsel zihinsel konularda çalışmalarınız olabilir. Sizi de etkileyecek bir zorluk, baskı unsuru ortaklaşa işlerinizde değişime yolaçabilir. Bağlı olduğunuz kaynaklardan kopabilirsiniz. İlişkilerinizdeki belirsizlikler yaşamınıza düzen getirmenize, evinizde, ailenizde kalıcı temeller atmanıza sebep olabilir. Jüpiter burcunuzda Mayıs ayına kadar sürecek geri hareketine başlıyor. Kendinizle ilgili, hayatınıza dair ilerlemek istediğiniz, geliştirmek istediğiniz konulara eğilebilir, kendinize seçtiğiniz hedefleri değerlendirme olanağı bulabilirsiniz. Oğlak burcunda yeniay meydana geliyor. Kendi gücünüzü keşfedeceğiniz ve ortaya koyacağınız yeni fırsatlar çıkacaktır.

TERAZİ

Özel yaşamınızdaki görüşmelerinizde harcamalar yapmanızı gerektiren durumlar olabilir. Merkür kova burcunda 25 Ocak’a kadar sürecek geri hareketine başlıyor. Kendinizi ifade etmek istediğiniz konularda yanlış anlaşılabilirsiniz. Evinizde veya ailenizde konuşmalar ve eski konularla ilgili düşünceler paylaşılabilir. Evinizde çalışmalarda bulunabilirsiniz. Evinizde, ailede veya yaşamınızda zorluk çektiğiniz sizi zorlayan şartlarla ilgili bir konuda adımlar atabileceksiniz. İlişkilerinize de yansıyacak adımlarla beraber üzerinizdeki yükü atabileceksiniz. Sizi zorlayan ilişkilere nokta koyabilirsiniz. Yakın çevrenizde yeni kuracağınız ilişkiler ise kalıcı olacaktır. Jüpiter başak burcunda Mayıs ayına kadar sürecek geri hareketine başlıyor. Hayatınıza dair yeni amaçlar hedefler belireleniz ancak sizi ne kadar tatmin edeceği konusunda değerlendirmelerde bulunabilirsiniz. Oğlak burcunda yeniay meydana geliyor. Ev, aile içersinde veya yaşamınızda isteklerinizle ilgili yeni bir durum ortaya çıkabilir.

AKREP

Ailede, evinizde, yaşamınızda yeralan kişilerle olan konuşmalarınız, evinizde yaptığınız çalışmalar sizi yorabilir. Evinizle ilgili konulara harcayacağınız zaman size yetmeyebilir. Aile içersindeki konuşmalarda kendi isteklerinizi kabul ettirmeniz tepki görebilir. Merkür kova burcunda 25 Ocak’a kadar sürecek geri hareketine başlıyor. Ev, aile ortamındaki düşüncelerinizi ifade etmenizin yaratacağı problemleri tekrar düzeltmeniz gerekebilir. Yakın çevrenizde iletişim kurduğunuz kişilerle, ilgilendiğiniz konularda düzenlemeniz, kendinizi tekrar ifade etmeniz gereken durumlar olabilir. Özel yaşamınızda değerli olduğunu düşündüğünüz kişilerle olan bağlarınız kopabilir. İlişkilerinizde değer verdiğiniz konuların farklılaştığını görebilirsiniz. İlgilendiğiniz konulardaki baskılar çalıştığınız şartları değiştirmenize sebep olabilir. Çalıştığınız kişi ve konular değişebilir. Jüpiter başak burcunda Mayıs ayına kadar sürecek geri hareketine başlıyor. İçinde bulunduğunuz gruplarda yaptığınız işlerle ilgili değerlendirmeler yapabilirsiniz. Eski organizasyon ve gruplarla bağlantılarınız olabilir. Hedefleriniz ve amçlarınız konusunda değerlendirmede bulunabilirsiniz. Oğlak burcunda yeniay meydana geliyor. Yakın çevrenizde değişim gerçekleştirmeyi düşünebilirsiniz. Yeni konularla ilgilenmeye başlayabilir ve bu konulardaki gücünüzü gösterebilirsiniz.

YAY

Yakın çevrenizde, kısa yolculuklarda veya varsa kardeşlerle olan görüşmelerinizde etkilendiğiniz sözler, durumlar sizi kızdırabilir ancak ortaya koymakta zorlanabilirsiniz. Merkür kova burcunda 25 Ocak’a kadar sürecek geri hareketine başlıyor. Yakın çevrenizde yanlış anlaşılabilirsiniz. Maddi konularda değerlendirmeniz, düzenlemeler yapmanızı gerektiren konular karşınıza çıkabilir. Çevrenizle olan ilişkileriniz, sosyalliğiniz ev ve ailenizle ilgilenmeniz konusunda sizi kısıtlayabilir. Onlara söz vermeden önce kendi planlarınızı düşünmelisiniz. Kendinizi kabul ettirmek istediğiniz sosyal çevreler için yapacağınız faaliyetlere vakit ayıracaksınız. Maddi konularda size baskı yapan konular, kaynak yaratma çabalarınız öncelikli olacak, özel yaşamınız, zevkleriniz ikinci planda kalabilir. Maddi konularda risk almanız doğru olmaz. Jüpiter, yönetici gezegeniniz, başak burcunda Mayıs ayına kadar sürecek geri hareketine başlıyor. Maddi konularla ilgilenmeniz ve düzeltme gereken konular sizi iş hayatınızda da konumunuzu değiştirebilir. İş ve toplumsal yaşamınızda belirlediğiniz hedeflerinizi, amaçlarınızı gözden geçireceğiniz bi dönem olacaktır. Oğlak burcunda yeniay meydana geliyor. Maddi konularda yeni fırsatlar ortaya çıkabilir.

OĞLAK

Fkirlerinize ve düşüncelerinize ters düşen konular, maddi anlamda gelir kaynaklarınızı ilgilendiren haberler gruplar içersinde, bulunduğunuz organizasyonlarda sizi fevri çıkışlara yöneltebilir. Merkür kova burcunda 25 Ocak’a kadar sürecek geri hareketine başlıyor. Gelir kaynaklarınızla ilgili düzenlemeler yapabilirsiniz. Kendi fikirlerinizi ve düşüncelerinizi ifade ederken yanlış anlaşılmalara fırsat vermemelisiniz. Daha planlı ve organize şekilde kendinizi ifade etmenin yollarını arayabilirsiniz bu dönemde. Yakın çevrenşzdeki kişiler tarafından hayalkırıklığına uğrayabilirsiniz. Kurduğunuz ilişkiler üzerinde sorgulama yapacak ve sizin için faydalarını düşüneceğiniz ilişkileri devam ettirme yoluna gideceksiniz. Kontrol edemediğiniz konularla ilgili baskı uygulama yoluna gidebilirsiniz. Jüpiter başak burcunda Mayıs ayına kadar sürecek geri hareketine başlıyor. Kendi gelişiminiz, başkalarının ortaya koyduğu inançları kendi amaçlarınız veya hedefleriniz doğrultusunda yeniden değerlendiremniz için fırsatların olacağı bir dönem olacaktır. Burcunuzda yeniay meydana geliyor. Kendinizi ortaya güçlü bir şekilde koymak için yeni fırsatlar olabilir.

KOVA

İş ve toplumsal yaşamınızda isteklerinizi gerçekleştirme isteğiniz çevrenizle sözel tartışmalara veya sivrileceğiniz diyaloglarla ortaya çıkmanıza sebep olabilir. Merkür kova burcunda 25 Ocak’a kadar sürecek geri hareketine başlıyor. Kendi söylediklerinizle ilgili açıklamalar yapmak durumunda kalabilirsiniz. Kendi içinize dönük değerlendirme yapabilirsiniz. Yazı yazarak kendinizi ifade edebilirsiniz. Düşüncelerinizi bu dönemde kendinize saklama ihtiyacı duyacaksınız. Maddi konulardaki belirsizlikler sizi farklı gruplar içersinde farklı anlaşmalar yapmanıza sebep olabilir. Jüpiter başak burcunda Mayıs ayına kadar sürecek geri hareketine başlıyor. Ortaklıklarınız, ortaklaşa işleriniz veya bağlı olduğunuz kişi ve konularda şansınızın tadını çıkaracağınız, neler yapabileceğiniz konusunda hedeflerinize ve amaçlarınıza uygun şekilde düzenlemeler yapabilirsiniz. Size fırsatlar getirecek araştırmalarınız olabilir. Oğlak burcunda yeniay meydana geliyor. Kendinizle ilgili yeni düzen getirecek fırsatlar konusunda düşünceleriniz olabilir.

BALIK

Planladığınız konularda isteklerinize göre gelişmeyen şartlar olabilir veya henüz zamanlaması konusunda planlarınızı gerçekleştiremediğiniz durumlarda kendi içinizde tekrar değerlendirme yapmanız gerekecektir. Merkür kova burcunda 25 Ocak’a kadar sürecek geri hareketine başlıyor. Bu dönemde yazılar yazabilirsiniz. İsteklerinizi tekrar değerlendirebilirsiniz. İçinde bulunduğunuz gruplarla beraber faaliyetlerinizde düzenlemeler yapabilirsiniz. Eski arkadaşlarınızla görüşmeleriniz olabilir. Eskiden gelen fikirler gruplar içersinde tekrar değerlendirilebilir. Gruplarla beraber yaptığınız faaliyetlerde baskı unsuru olan konularla ilgili değerlendirmeler maddi kaynakları değiştirebilir. Yönetici gezegeniniz Jüpiter başak burcunda Mayıs ayına kadar sürecek geri hareketine başlıyor. İlişkilerinizle ilgili çeşitli fırsatlar kendinizi şanslı hissetmenize sebep olacak. Eski ilişkileriniz tekrar gündeme gelebilir. Kimi isterseniz yanınızda bulabileceksiniz. Birlikteliğinizi farklı boyutlara da taşıyabilirsiniz. Oğlak burcunda yeniay medyana geliyor. Yeni gruplar, organizasyonlarda kendinizi ve gücünüzü göstereceğiniz durumlar ortaya çıkabilir.

Gamze Avcu