11-17 Ocak Haftalık burçlar

Bu hafta sizi neler bekliyor?

Gamze Avcu Gamze Avcu

KOÇ

Uzak bağlantılarınız, uzun yolculuklarda olacaksanız iş seyahatlerinizde, yabancı kültürlerden kişilerle ani ilişkiler gelişebilir. Yabancı birisine aşık olabilirsiniz. İş hayatınızda kendinizi göstermeniz çalıştığınız konularda, çalışma şartlarınızla ilgili size kazançlar getirecektir. Kazançlarınızı daha sonradan farkedebilirsiniz ya da eski beklentilerinizi gerçekleştirmek için fırsatlar doğacak. Çalıştığınız şartlar, kişiler, konular hakkında sizi rahatsız eden meseleler üzerinde çalışacaksınız. Yeni planlar yapacaksınız.

BOĞA

Ortaklaşa işlerinizde, başka kaynaklarla ilgili konularda kurduğunuz ilişkiler kendi isteklerinizi farketmenize yardımcı olacaktır. Yeni anlaşmalar yapmak için kaynaklar bulabilirsiniz, bağlantılar kurabilirsiniz. Yeteneklerinizi uzun dönemde kalıcı işler yapmak ve kendinizi göstermek üzere ortaya koyabilirsiniz. Yazılarınız veya paylaşımlarınızla kendinizi gösterebilirsiniz. Planlarınızı başkalrıyla ancak kendinizi ortaya koyarak gerçekleştirebilirsiniz.

İKİZLER

Gireceğiniz gruplarda çok etkileneceğiniz kişiler olabilir. Ani ilişkiler geliştirebilirsiniz. Ortaklaşa işlerinizde, ortak hareket ettiğiniz, kullandığınız kaynaklardan kendinizle ilgili sağlamak istediğiniz fayda konusunda kafanıza takılan konular üzerinde çalışabilirsiniz. Görüşmelerinizde eski konular üzerinden konuşurken siz de amacınızı ve hedefinizi tekrar değerlendirebilirsiniz.

YENGEÇ

Çalıştığınız kişilerden alacağınız destek, kuracağınız çalışma düzeni ve üstlendiğiniz sorumluluklar iş hayatınızda bağımsız hissetmenize, kendi yöntemlerinizi uygulamanıza veya otoritelerin baskısından kurtulmanıza yardımcı olacaktır. İlişkilerinizde kendinizi göstereceğiniz, etkinizin farkında olacağınız durumlar yaşayabilirsiniz. İş ilişkilerinizde ilgilendiğiniz yeni konular konusunda tekrar eden ancak çözümleneblecek konularla ilgileneceksiniz. Bu konular sizi geliştirecek ancak geri giden gezegenlerin düzelme zamanı geldiğinde bu konuları aşmış olacaksınız.

ASLAN

Kendinizi göstermek için çalıştığınız, yeteneklerinizi ortaya çıkaracağınız konularla ilgili kurduğunuz ilişkiler hayatınıza devam etmek istediğiniz yönü değiştirmenize yardımcı olabilir. Ani girişimleriniz, yabancı kültürlere veya farklı fikirlere bakış açınız değişebilir. Çalıştığınız konularda kendinizi göstereceğiniz projeler ve işler yardımıyla görüşmeler yapabilirsiniz ve projelerinizden sağlayacağınız gelirleri iyileştirmek için çalışmalarınızı yoğunlaştırabilirsiniz. Faaliyetlerinizde uğraşarak, çabalayarak maddi kaynak elde edebileceksiniz.

BAŞAK

Hayatınızda, yaşamınızda kurmak istediğiniz düzen konusunda aileden veya evinizdeki kişilerden alacağınız destek ortaklaşa işlerinizde ani değişimlere yolaçabilir. Ortaklaşa işlerde, bağımlı olduğunuzu düşündüğünüz konularda üzerinizdeki baskılar kalkabilir ve ilişkileriniz yardımıyla istediğiniz düzeni kuracaksınız. Kendinizi yöneteceğiniz etkili olacağınız bireysel çıkışlarınızla ifade ederek göstereceksiniz. Hayatınıza anlam katan faaliyetlerle kendinizi ifade edecek ve bu konular üzerinde çalışacaksınız. Çevrenizde kişilerden takdir göreceksiniz.

TERAZİ

Yakın çevrenizde aldığınız sorumluluklar, varsa kardeşleriniz veya ilgilendiğiniz konular aracılığıyla kurduğunuz ilişkiler sizi bağımlı kaldığınız kişilerden uzaklaştırabilir veya size yük olan kişileri uzakta tutabilir. İlişkilerinizde daha bağımsız hissedeceksiniz. İlişkisi olmayan teraziler yakın çevrelerinde iş için tanıştıkları kişilerle ani ilişkiler kurabilirler. Ev, aile içersinde sizi rahatsız eden konularla ilgili konuşmalar yapabilirsiniz. Bu konularda çözümleri beklemediğiniz yerlerden alacaksınız. Yaşamınızdaki düzeni bozan konularla ilgili karşınıza çıkan engelleri aşmanın yolunu bulacaksınız.

AKREP

Maddi konularda kurmaya çalıştığınız düzen ve yaşadığınız kısıtlanma ilişkileriniz aracılığıyla sizin için zorluk olmaktan çıkabilir. Maddi kaynaklar konusunda kurduğunuz ilişkiler size gelen fırsatlar çalışma şartlarınızı da değiştirebilir. Bağımlı kalmanızı gerektirecek şartları aşabileceksiniz. İlgilendiğiniz konularda, yakın çevrenizde kabul görmek ve beklediğiniz saygıyı elde etme konusunda eskiden gelen konular konuşulabilir ve gruplar içersinde elde ettiğiniz konumunuz, arkadaş çevreniz sizin için destek görevinde olacaklardır. Organizasyonlarda ve içinde bulunduğunuz gruplardan beklentilerinizle ilgili düzenlemeler yapabilirsiniz.

YAY

Çevrenizle olan bağlantılarınız, aldığınız sorumluluklarda kendi yöntemlerinizle kurduğunuz ilişkiler, çevrenizdekilerin sizinle ilgilenmesi kendinizi daha farklı ve özel hissetmenize sebep olabilir. Ani aşk yaşayabilirsiniz. Sosyalleşmenizde ve iş faliyetlerini sosyalleşmeyle beraber götürmenizde fayda var. Maddi kaynaklarınızla ilgili geçmişten gelen konularda kendi fikirlerinizi organize bir şekilde sunmanız iş hayatınızda kaçırmış olduğunuz fırsatları geri getirebilir. Maddi konularda kendinizi ortaya koyacak ve çözümler için uğraşabilirsiniz.

OĞLAK

Hayatınızda istemediğiniz sizin için zorlayıcı sorun olan konulardaki sorgulamalarınız, değerlendirmeleriniz size destek verecek kişiler yardımıyla daha kolaylaşacaktır. Kurduğunuz ilişkilerin size katkısı yaşamınızdaki bağımlı kaldığınız konulardan kopmanıza veya kendinizi daha özgür hissetmenize destek olacaktır. Kendinizi çevrenize, paylaşımda bulunmak istediğiniz kişilere organize bir şekilde ifade ederseniz yanlış anlaşıldığınız konuların da düzelmesini sağlayacaksınız. Kendinizi verdiğiniz eğitimler, amaçlarınızı gerçekleştirmek istediğiniz üzere çalıştığınız konularla ortaya koyacaksınız.

KOVA

İçinde bulunduğunuz gruplarda veya bulunmak istediğiniz konuma erişmek için yaptığınız geleceğe dönük planlarda, kurmaya çalıştığınız düzen içersinde kurduğunuz ilişkiler yakın çevrenizde sizi rahatlacak durumlar yaratabilir. Yakın çevreniz değişebilir. Farklı konularla ve çevrelerle ilgilenmeye başlayabilirsiniz. Kendinizle ilgili düşünceleriniz, ortaya koymak istediklerinizle ilgili değerlendirmeleriniz ortaklaşa işlerde sizin için farklı kapılar açacaktır ve amaçlarınızı gerçekleştirme konusunda kendinize düzen kurmanızı sağlayabilir.

BALIK

İş hayatınızda aldığınız sorumluluklar sebebiyle gösterdiğiniz çaba içersinde kurduğunuz ilişkiler maddi kaynaklarınızda değişimler yapmanızı sağlayabilir. Konumunuzla ilgili yapılandırma çabalarınız maddi olarak size kazanç getirebilir. Gruplar içersinde veya gruplarla olan faaliyetlerinizde kendinizi göstermeniz, problemleri çözme konusunda görüşmeleriniz ilişkilerinizi iyileştirmenize yardımcı olacaktır. Kimlerle ilişkiler kurmanız gerektiğini farkedebilir ve fayda sağlayabilirsiniz.

Gamze Avcu