11-17 Nisan 2016, Burç yorumları

Bu hafta sizi neler bekliyor?

Gamze Avcu Gamze Avcu

KOÇ

Yurtdışı bağlantılarınız, iş seyahatlerinizde yaptığınız görüşmelerin sonuçlarını alabilir ve destek görebilirsiniz. Bu hafta maddi konularda planlarınız olabilir. İş anlaşmalarınızda ortak kararlar alabilirsiniz. Düzenlemeleriniz olabilir. Görüşmeleriniz iş hayatınızda güç kazanmanıza yardımcı olacaktır. Mars yay burcunda geri hareketine başlıyor. Yabancılarla bağlantılarınızda, kendi gelişiminizle ilgili faaliyetlerinizde bir süre girişimlerinizden sonuç alamayabilir sorunları halletmek için mücadele edebilirsiniz.

BOĞA

Ortaklaşa işlerinizle ilgili girişimlerinizde istediğiniz şartları ilişkiler yoluyla elde edebileceğinizi farkına varabilirsiniz. Kendinizle ilgli düşünceleriniz olabilir. Arkadaşlarınız veya sosyal ortamlarla ilgili farkına varacağınız konular olabilir. Yardım etmek istediğiniz kişilerle görüşmeleriniz olacaktır. Özel yaşamınızda veya zevklerinizle ilgili kendinizi göstereceğiniz konuşmalar yapabilirsiniz. Hayatınızda duruşunuzla, inandığınız konularla ilgilenecek ve konuşmalar yapacaksınız. Mars yay burcunda geri hareketine başlıyor. Ortaklaşa işleriniz, yatırımlarınız, sorumluluklarınız konusunda atacağınız adımlardan bir süre sonuç alamayabilirsiniz. Başka kaynaklarla ilgili inançlarınız doğrultusunda mücadeleniz olacaktır.

İKİZLER

İlişkilerinizde isteklerinizi kabul ettireceğiniz kişilerle birlikte olabilir, gruplar içerisinde yeni ilişkiler geliştirebilirsiniz. Arkadaşlarınız arasında çekici bulacağınız bir kişiyle tanışabilirsiniz. İş hayatınızda hayal ettiğiniz gibi olmak, hayatınıza yeni bir yün vermek ve ortaklaşa işlerinizi buna göre düzenlemek için planlar ve hazırlıklar yapacaksınız. Mars yay burcunda geri hareketine başlıyor. İlişkilerinizle ilgili isteklerinizi dizginleyeceğiniz, bir süre harekete geçemeyeceğiniz bir döneme giriyorsunuz.

YENGEÇ

İş hayatınızda veya toplumsal yaşamınızda size cazip gelen kişilerle birlikte faaliyetleriniz olabilir. Çalıştığınız kişilerle olan enerjiniz yğksek olacak ve iyi anlaşacaksınız. Aranızda çekim olabilecek kişiler olabilir. Gruplar içerisnde, sosyal ortamlarda hayallerinizi, inandığınız şekilde ifade edebilecek ve destek göreceksiniz. İlişkilerinizde yaşadığınız zorlukları, gruplar içersinde, arkadaşlarınız aracılığıyla yaptığınız görüşmelerinizde çözebileceksiniz. Gruplar içersinde görüştüğünüz kişiler yeni konularla ilgilenmenize aracı olabilirler. Mars yay burcunda geri hareketine başlıyor. Çalıştığınız kişi ve konularla ilgili girişimleriniz bir süre sonuçlanmayabilir. İsteklerinizi gerçekleştirmek için çalışmalar yapmanız gerekebilir.

ASLAN

Kendi yeteneklerinizi göstereceğiniz faaliyetlerde yabancılarla bağlantılar kurabilirsiniz. Kendinizi ortaya koyduğunuz konularda sizinle ilgilenen kişiler olacak ve destek göreceksiniz. Ortaklaşa işlerinizde, başka kaynaklarla ilgili yaptığınız fedakarlıkların geri dönüşünün sizi tatmin etmediğini görebilir ve kendi kaynaklarınızı geliştirmek konusunda girişimlerde bulunabilirsiniz. Çalıştığınız şartları iyileştirmek için planlarınızı, fikirlerinizi paylaşabilirsiniz. Mars yay burcunda geri hareketine başlıyor. Kendi gelişiminiz ve kendinizi göstermek istediğiniz konulardaki çalışmalarınızı bu dönemde ön plana çıkaramayabilirsiniz. Varsa çocuklarınızla ilgili, zevklerinizi ciddi iş potansiyeline dönüştürme konusunda çözmeniz gereken şayler olabilir.

BAŞAK

Yaşamınızı oluşturan şartlar, ailevi veya evinize dair konulardaki mücadeleniz, girişimlerinizde size eşinizden, başka kaynaklardan kısmetler gelebilir. Yaşamınıza girecek kişi paylaşımlarıyla sizi harekete geçirebilir. İsteklerinizi gerçekleştirecek birisine bağlanacağınızı düşünebilirsiniz. İlişkilerinizde yapmış olduğunuz fedakarlıklarınızı değerlendirebilir ve isteklerinizi netleştirebilirsiniz. Kendinizi ifade etmek istediğiniz, gelişim gösterdiğiniz konularda kendinize olan güveninizi tazeleyeceksiniz. Arkanızda destekleyenler olacaktır. Mars yay burcunda geri hareketine başlıyor. Ev, aile konularında bazı aksilikler gecikmeler ve sonuçsuz kalan girişimleriniz olabilir. Tamirat gerektiren durumlar gerçekleşebilir.

TERAZİ

Yakın çevrenizde yapacağınız faaliyetler yeni ilişkiler kurmanıza sebep olacaktır. Kısa yolculuklarda karşılaşacağınız kişiyle aranızda çekim olabilir. İlişkilerinizde hoşnut olacağınız zamanlar geçirebilirsiniz. Çalıştığınız konu ve kişilerle olan konumunuzu değerlendirebilirsiniz. Sizi hayal kırıklığına uğratan karşılaştığınız durumları netleştireceksiniz. Paylaştığınız takdirde kendinizle ilgili sorunları ç.özüme kavuşturabileceksiniz. Destek göreceğiniz kişileri de anlamış olacaksınız. Mars yay burcunda geri hareketine başlıyor. İliglendiğiniz ve yapılandırmaya çalıştığınız işler, konularda kendi isteklerinizi gerçekleştirmek için bir süre daha beklemeniz gerekebilir. Kısa yolculuklarda gecikmeler olabilir.

AKREP

Çalıştığınız kişi ve konularda size destek olacak kişiler aracılığıyla gelir elde edebilirsiniz. Sizin de müşterileriniz için yapacağınız harcamalar olabilir. İlişkilerinizde birebir konuşmalar ve görüşmelerle gruplar içersinde yapacağınız faaliyetler konusunda harekete geçebilirsiniz. Bireysel olarak sizi tatmin etmeyen konular üzerinde kendinizi karşınızdaki kişilere ifade edebileceksiniz. Yakın çevrenizde yaşadığınız zorlukları ikili ilişkileriniz aracılığıyla çözebileceksiniz. Mars yay burcunda geri hareketine başlıyor. Maddi konulardaki yapılanmanız, planlarınızda gecikmeler olabilir. Bu dönemde harcamalarınızı denetim altına lamanız gerekebilir. İstediğiniz şartlarda gelir elde etmek için düzenlemeler gerekebilir, mücadele edebilirsiniz.

YAY

Aşık olduğunuz, zevklerinizi paylaştığınız veya paylaşacağınız kişiyle aranızdaki çekim sizi hareketlendirecek. Supriz planlarınız olabilir. İlişkiniz yoksa ani bir çekimle hoşlanacağınız kişiyle aranızda bir ilişki başlayabilir. Hayaliniz kurduğunuz yaşamsal şartların gerçekleşmeme sebeplerini netleştirebilirsiniz. İş hayatınızla ilgili prestij kazanacağınız işleri organize edebilirsiniz. Çalıştığınız kişilerle yeni anlaşmalarınız olabilir. Maddi konularda yaşadığınız zorlukları çalıştığınız kişilerle konuşarak veya ilgilendiğimniz konuları organize ederek çözebileceksiniz. Mars burcunuzda geri hareketine başlıyor. Hayatınıza dair aldığınız sorumlulukla beraber bir yol çizmeye çalışıyorsunuz. Ancak mars geri hareketinde olduğu dönemde zaman zaman harekete geçemeyebilir, isteklerinizi gerçekleştiremeyebilirsiniz. Çizdiğiniz yolda kendinizde gerekli enerjiyi bulamayabilirsiniz. Engelleri aşmanız gerekebilir. Öncelikle kendinizle ilgili engelleri aşmayı denemelisiniz.

OĞLAK

Aile içersinde yaşayacağınız iyi ilişkiler, evinize gelecek kişilerle olan ilişkilerinizde hoşnut olacağınız durumlar isteklerinizi gerçekleştirmeye başladığınızı düşündürebilir. Bireysel olarak gerçekleştirdiğiniz faaliyetler, kendinizi ifade etmek istediğiniz konuları herkesle paylaşmanıza veya yayınlamanıza, duyurmanızda faydalı olacaktır. Yakın çevrenizde, kardeşleriniz veya yakınlarınızla ilgili fedakarlıklarınızın ne kadarının size dönüşünün olduğunu değerlendirebilirsiniz. Sizi zorlayan konularda kişisel çıkış yollarınız olabilir. Mars yay burcunda geri hareketine başlıyor. Yaşamınızda sizi düşündüren, zorlayan ve terk etmek istedikleriniz konusunda harekete geçemeyebilirsiniz. Kendi isteklerinizin gerçekleşmesi sizin için ön planda olacak ve ne istediğiniz konusunda kendinizi değerlendireceksiniz.

KOVA

Gruplar içersinde, arkadaşlarınızla olan faaliyetlerinizde yeni ilişkiler kurabilirsiniz. Yakın çevrenizde farklı kişilerle ilgilenmeye başlayabilirsiniz. Maddi konularda yaşadığınız hayal kırıklıkları sonucunda planlarınızı değiştirebilirsiniz. Ev aile içersinde size destek olacak konuşmalar olabilir. Gayrimenkul yatırımlar konusunda anlaşmalarınız, araştırmalarınız olabilir. Ortaklaşa işlerde anlaşmalar yapabilirsiniz. Yaşamınızda sizi zorlayan kontrolünü sağlayamadığınız konularda değerlendirmeleriniz yararlı olacaktır. Mars yay burcunda geri hareketine başlıyor. Beraber hareket ettiğiniz, sorumluluk aldığınız gruplar içersinde isteklerinizi gerçekleştirmek istediğiniz faaliyetlerinizde duraklamalr yaşayabilirsiniz. Şartlarınız bir süre kabul görmeyebilir ve düzeltme gerekebilir.

BALIK

İş hayatınızda veya toplumsal yaşamınızda girişimleriniz, faaliyetleriniz size maddi kaynaklar sağlayabilir. Kuracağınız ilişkilerden size gelecek kısmetler olabilir. İş hayatınızdaki faaliyetler aynı zamanda harcama yapmanıza sebep olabilir. Yakın çevrenizde kalıcı olacak işlerle ilgilenmeniz, iletişim kurduğunuz kişilerle uzun dönemli anlaşmalarınız, eğitim konularında kalıcı girişimleriniz kendinizi farklı ifade etmenize yardımcı olacaktır. Kendinizi başka açılardan değerlendirmeniz ilişkilerinizi geliştirecektir. Gruplar içersinde sözcü olabilir güç kazanabilirsiniz. Mars yay burcunda geri hareketine başlıyor. İş hayatınızda yapılandırdığınız konular, kendinizi gösterdiğiniz veya aldığınız sorumlulukları yerine getirdiğiniz şartlar bu dönemde sizi zorlayabilir. İlerleyemediğinizi düşünebilirsiniz bu dönemde.

Gamze Avcu