Abone Ol

Zuhal Topal'a zorla çağırıyorlar dedi ortalık karıştı

Zuhal Topal'ın programında talibinin çocukları olduğunu öğrenen Lütfiye Hanım, çocuklu biriyle evlenmek istemediğini söyleyince stüdyoda gergin anlar yaşandı.

Zuhal Topal'a zorla çağırıyorlar dedi ortalık karıştı

Loca adaylarından Lütfiye Hanım talibiyle tanışmak için paravan arkasına geçti. Birbirlerini tanımak için sorulan sorulardan Lütfiye Hanım talibinin torunlarına baktığını ve torunlarına bakarken de Lütfiye Hanım gibi sevecen bir bayanla evlenmek istediğini söyledi.

Lütfiye’nin ise en çok çocuklarına bakmış fedakâr bir anne olması dikkatini çektiğini sözlerine ekledi. Bu övgü dolu sözler karşısında Lütfiye Hanımdan hiç de hoş olmayan açıklamalar geldi. Sözlerine ilk olarak siz benim kriterlerimi duyarak mı geldiniz sorusunu yönelten Lütfiye Hanım, adayından evet cevabını alınca zehir zembelek sözlerine başladı.

Sadece çocuklarına sevecenlik yaptığını onlara fedakârlık yaptığını onları büyüyüp büyüttüğünü başka çocuk büyütmek istemediğini sert bir dille söyledi. Bunun üzerine talip olarak gelen beyefendi paravanı açmayın istemiyorum diyerek stüdyodan ayrıldı. Ancak, Lütfiye Hanım’a locadan ve seyirciler arasından birçok eleştiri geldi. Kendince haklılık payı olabileceğini ancak Lütfiye Hanım’ın üslubunun yanlış olduğunu söyleyen loca adayları da Lütfiye’nin gazabına uğradı. Daha çok eleştiri gelmesi üzerine Lütfiye Hanım artık bu locadakilerden sıkıldığını programa gelmek bile istemediğini yıldığını söyledi. Zuhal Topal’a yönelen Lütfiye, Zuhal Hanım ben sıkıldım artık beni ya seyirciler arasına koyun ya da evime gideyim ben gelmek istemiyorum şeklinde açıklama yaptı. Şaşıran sunucuya neden şaşırıyorsun gibi bir ifade ile bakan Lütfiye Hanım, beni buraya zorla çağırıyorsunuz ben artık gelmek istemiyorum şeklinde şok bir ifade kullandı.

Zuhal Topal biz sizi zorla mı çağırıyoruz dediğinde Lütfiye Hanım yani ekibiniz çok güler yüzlü onlar bana gülüyorlar ben dayanamayıp geliyorum şeklinde lafın gelişini değiştirdi. Bunun üzerine Zuhal Topal eğer biz sizi zorla getiriyorsak buraya şimdi gidebilirsiniz dedi.

Tüm bu yaşananlar son zamanlarda skandalların ardı arkası kesilmeyen programda adaylar da rica minnet mi getiriliyor, adaylar bir kurgu dahilinde mi hareket ettiriliyor soruları izleyicinin aklına takıldı.