Abone Ol

Zeynep’e Turna’yı unutturmak için oyun oynanıyor!

Anne 15. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Anne dizisi geçen bölümünde çocuk kaçırma suçu ile Zeynep sorgulanırken Komiser Sinan da Turna'dan bilgi almaya çalışıyordu.

Zeynep’e Turna’yı unutturmak için oyun oynanıyor!

Anne 15. bölüme ait 2. fragman yayınlandı. Zeynep, polis tarafından sorguya çekilirken komiser Sinan da Melek’e geçmişi ile ile ilgili sorular soruyor. Melek’in Şule’den dayak yediği ve sürekli hor görüldüğünü duyan Sinan komiser, bir an önce yakalanmasını istedi. Sosyal yardım ile irtibata geçen polis, Turna’nın bir yetimhaneye yerleştirilmesini sağladı. Bu sırada Zeynep’in annesi Melek ile başbaşa konuşmalarında ondan birşey rica eder. Daha sonra elinde kamera ile Turna’yı çeken gazeteci Ali, Zeynep’e onun neşeli hallerini göstererek unutmasını ister. Zeynep, Turna’nın o halini görünce o beni unuttuğuna göre ben de onu unutmak zorundayım diyerek annesinin ve gazeteci Ali’nin birlikte planladığı bu oyuna gelir. İşte Anne 15. bölüm 1. ve 2. bölüm fragmanları ile yeni bölüm özeti…

ANNE 15. YENİ BÖLÜM ÖZETİ
Zeynep hapisteyken Turna onu ziyarete gelmiş, küçük çaplı bir kriz yaşanmıştır. Hapishaneye gelen komiser Sinan Turna'yla konuşmuş, başına gelenleri bir de kendisine anlatmasını istemiştir. Turna'nın ağzından Şule'nin onu çöpe attığını duyunca Şule'yi de sorguya alır ve ifadesini çelişkili bulduğundan Turna'nın koruma altına alınıp çocuk esirgeme kuruma yollanmasına karar verir.
Cahide kızının özgürlüğüne kavuşabilmesi için her şeyi yapmaya kararlıdır. Önce Cengiz'le konuşup Şule'den şikayetini geri çekmesini ister, sonra da içi yana yana Turna'yı gizlice yetimhanede ziyaret eder.
Zeynep'in mahkeme günü büyük gündür. Herkesin yüreği ağzındadır. Acaba karar ne olacak, Zeynep özgürlüğüne mi kavuşacak yoksa çocuk kaçırma suçundan ağır bir ceza mı alacaktır?
Cahide'yle anlaşıp şikayetini geri çekmesi için kendisine baskı yapan Cengiz'e, Şule bir şart ileri sürer. Acaba Cengiz bu şartı kabul edecek midir?
Gönül'ün ise hastalığı ilerlemiştir ancak tedaviyi reddetmektedir. Cahide bunu öğrenir ve kendisi için çok zor olsa da bunu Zeynep'e söyler. Zeynep yıllardır öfke duyduğu Gönül'ü bu kararından vazgeçirebilecek midir?
Turna yetimhanede yaşıtlarıyla birlikte olduğu için mutlu görünmektedir, ancak aklı fikri Zeynep'tedir. Onun hapishaneden çıktığını öğrenince kendince bir plan yapacak ve bu plan herkesi şaşkınlığa sürükleyecektir.
Yayın Günü: 14 Şubat Salı
Yayın Saati: 20.00