Abone Ol

Yusuf Güney'in paylaştığı görüntü montaj mı?

Önceki gün Yusuf Güney, Instagram hesabından bir fotoğraf paylaşarak Seda Sayan'a ateş püskürdü. Nedeni ise şubat ayında programa katıldığında isminin altyazı bandında reji tarafından yanlış geçilmesiydi. Peki Yusuf Güney'in paylaştığı ekran görüntüsü Seda Sayan'ın programına mı ait?

Yusuf Güney'in paylaştığı görüntü montaj mı?

Yusuf Güney Şubat ayında Seda Sayan'ın programına katıldı. Yusuf Güney programa katıldıktan aylar sonra ortaya yayından alınmış bir ekran görüntüsü çıktı.

Ekran görüntüsünde Seda Sayan ve Yusuf Güney'in birlikte şarkı söylediği ancak altyazı bandında 'Seda Sayan ve Yağız'dan unutulmayacak düet' yazdığı görülüyor.

Yusuf Güney'in paylaştığı görüntü montaj mı? - Resim: 1

Bu ekran görüntüsünü gören Yusuf Güney de Instagram hesabından 'Seda Sayan ve akılsız ekibi' başlıklı bir yazı paylaşarak Seda Sayan'a ateş püskürdü.

YUSUF GÜNEY'İN ADI YANLIŞ YAZILMAMIŞ

Bunun üzerine biz de o günkü yayının bütün kaydına ulaştık ve kare kare inceledik. Yaptığımız inceleme sonucunda Seda Sayan'ın programında Yusuf Güney'in adının yanlış yazılmadığını gördük.

Yusuf Güney'in paylaştığı görüntü montaj mı? - Resim: 2

Öte yandan, Seda Sayan'ın programında kullanılan altyazı bandının rengi açık pembe, Yusuf Güney'in paylaştığı ekran görüntüsünde ise mor. Bu da o ekran görüntüsünün montaj olabileceğini kanıtlar nitelikte.

Şimdi gözler Yusuf Güney'inzehir zemberek sözlerle hedef aldığı Seda Sayan'da...

(Posta)