Abone Ol

YouTuber Arif Gökçek, arkadaşını öldürüp denize attı

YouTuber Arif Gökçek'in, "Ailesiyle kavga etti kendini denize attı" dediği arkadaşı Halil Karakız’ı taşla öldürüp denize attığı ortaya çıktı.

YouTuber Arif Gökçek, arkadaşını öldürüp denize attı

Tatil için geldiği Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nin (KKTC) tatil şehri Girne’de denize düşerek kaybolduğu açıklanan Halil Karakız’ın (25) YouTuber arkadaşı Arif Gökçek tarafından öldürüldüğü ortaya çıktı.

Kafasına taş ile vurdu

Olay, 5 Aralık’ta Girne’de meydana geldi. Tatil için Kahramanmaraş’tan Girne’ye gelen Halil Karakız, sabah saatlerinde arkadaşı Arif Gökçek ile birlikte Girne Antik Limanı’na gitti.

İkili arasında nedeni bilinmeyen bir şekilde tartışma çıktı. Tartışma uzayınca Gökçek, Karakız’ın kafasına taş ile vurdu, daha sonra kendisini denize attı.

YouTuber Arif Gökçek, arkadaşını öldürüp denize attı - Resim: 1

"İntihar etti" dedi

Olay sırasında aşırı alkollü olan Gökçek, evine gittikten sonra polisi arayarak, arkadaşının ailesi ile kavga ettiğini öne sürdü. Gökçek, polise, Halil Karakız’ın, "Kendine iyi bak. Sen benim en iyi arkadaşımsın." deyip, kayalara doğru yürüyerek kendini boşluğa bıraktığını anlattı.

YouTuber Arif Gökçek, arkadaşını öldürüp denize attı - Resim: 2

İtiraf etti

Olaydan bir gün sonra Karakız’ın kayalıklara sıkışmış şekilde cesedine ulaşıldı. Karakız’a yapılan otopside, başına sert bir cisimle vurulduğu görüldü.

Bunun üzerine Gökçek gözaltına alındı. Polis, gözaltına aldığı Gökçek'i mahkemeye çıkardı. Mahkemeye bilgi veren polis yetkilileri, Gökçek'in cinayeti işlediğini itiraf ettiğini söyledi.