Abone Ol

Yılın aşk bombası patladı! Buket Aydın ve Emir Sarıgül yakalandı

Eski Kanal D Ana Haber Spikeri Buket Aydın ve Mustafa Sarıgül'ün oğlu Emir Sarıgül ilk kez görüntülendi.

Yılın aşk bombası patladı! Buket Aydın ve Emir Sarıgül yakalandı

Spiker Buket Aydın aldığı ani bir kararla Ana Haber Bülteni sunuculuğu görevinden istifa etmişti hemen ardından da 7 yıllık eşinden tek celsede boşanmıştı.

Buket Aydın'ın sürpriz kararlarının ardından yatan nedenin Emir Sarıgül ile yaşadığı aşk olduğu haberleri gündeme bomba gibi düşmüştü.

Buket Aydın'ın iddiaları kabul etmemesi sosyal medya kullanıcılarını çok da ikna etmedi. Buket Aydın bu iddiayı yalanladıktan sonra hamile olduğu iddiaları sosyal medyada dolaşmaya başladı. Buket Aydın bu iddiayı ise yalanlamıştı.

Spiker Buket Aydın ve Mustafa Sarıgül'ün oğlu Emir Sarıgül ilk kez görüntülendi. Aşıklar sporda yakalanınca gerildi. Aşklarını uzun süre yalanlayan çift açıklama yapmadı.

Buket Aydın ise muhabirlere sinirlendi.

Yılın aşk bombası patladı! Buket Aydın ve Emir Sarıgül yakalandı - Resim: 1

Aşk dedikodularını yalanlayıp "arkadaşız" dedikten sonra samimi bir şekilde öpüşürken çekilen fotoğrafları ortaya çıkan Emir Sarıgül ve Buket Aydın Bebek'te görüntülendi.

Emir Sarıgül habercilere "İyi çalışmalar" dileyip uzaklaşırken habercilerin tanımayarak Sarıgül'e ismini sorduğu Buket Aydın ise sinirlenerek arkasını döndü.