Abone Ol

Yıldırım İmamoğlu ortak yayını 16 Haziran'da, moderatör İsmail Küçükkaya

AK Partili Mahir Ünal ile CHP'li Engin Altay ortak basın toplantısında konuştu

Ortak yayının moderatörü İsmail Küçükkaya olacak

Ünal, Binali Yıldırım ile Ekrem İmamoğlu'nun karşı karşıya geleceği orta yayının 16 Haziran Pazar günü saat 21.00'de yapılacağını duyurdu. Yayının moderatörünün ise gazeteci İsmail Küçükkaya olacağı belirtildi.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mahir Ünal, 23 Haziran'da tekrarlanacak olan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı için yarışan Binali Yıldırım ile Ekrem İmamoğlu'nun katılacağı televizyon programının 16 Haziran'da yapılacağını açıkladı.

İşte o video...

Ünal, "Canlı yayın tüm kanallarda ortak yayınla gerçekleşecektir. Moderatörlüğünü İsmail Küçükkaya gerçekleşecektir" dedi, yayının İstanbul Lütfi Kırdar Uluslararası Kongre ve Sergi Sarayı'nda yapılacağını duyurdu.

Ünal, Yıldırım ile İmamoğlu'nun katılacağı programın 'eşit süre, eşit soru' ilkesine göre yapılacağını söyledi.Yıldırım İmamoğlu ortak yayını 16 Haziran'da, moderatör İsmail Küçükkaya - Resim: 1

İŞTE O PROTOKOL

İşte AKP Genel Başkan Yardımcısı Tanıtım ve Medya Başkanı Mahir Ünal ve CHP Grup Başkan Vekili Engin Altay imzalı o protokol

1- Cumhur ittifakı adayı Sayın Binali Yıldırım ve Millet İttifakı adayı Sayın Ekrem İmamoğlu 16 Haziran 2019 Pazar günü saat 21:00’da canlı yayında bir araya geleceklerdir.
2- Canlı yayın tüm kanallara açık ortak yayınla yapılacaktır.

Yıldırım İmamoğlu ortak yayını 16 Haziran'da, moderatör İsmail Küçükkaya - Resim: 2İsmail Küçükkaya’dan ilk açıklama: Benim için tarihi bir görev

3- Canlı yayının moderatörlüğünü İsmail Küçükkaya yapacaktır.
4- Moderatör her bir adaya eşit soru ve eşit süre ilkesine göre sorular soracaktır.
5- Canlı yayın Lütfi Kırdar Kongre Merkezi’nden gerçekleştirilecektir.
6- Canlı yayın AK Parti ve Cumhuriyet Halk Partisi tarafından görevlendirilmiş ortak bir ekip tarafından gerçekleştirilecektir.

Yıldırım İmamoğlu ortak yayını 16 Haziran'da, moderatör İsmail Küçükkaya - Resim: 3Ekrem İmamoğlu Binali Yıldırım’a başarılar diledi

İLK AÇIKLAMA İMAMOĞLU’NDAN

Tarihi yayına ilişkin taraflardan ilk açıklama Ekrem İmamoğlu’ndan geldi. Sosyal medya hesabından açıklama yapan ve rakibi Binali Yıldırım’ı etiketleyen İmamoğlu “16 Haziran Pazar günü saat 21.00'de İsmail Küçükkaya moderatörlüğünde sizinle İstanbul'u tüm yönleriyle konuşmaktan büyük keyif alacağım. Başarılar dilerim ” dedi.