Abone Ol

Yetkin: Erdoğan o kadar rahat olsa, Hüda-Par ve Yeniden Refah'ın Desteğine neden ihtiyaç duysun

Gazeteci-yazar Murat Yetkin, seçimlere 58 gün kala, başa baş bir yarış olduğunu belirterek, "Erdoğan hem kendi tabanından hem MHP’den gelen itirazlara rağmen Kürt-İslamcı Hüda-Par’ın, olanca kadın düşmanı tutumuyla Yeniden Refah Partisi’nin desteğine ihtiyaç duyuyor. O kadar rahat olsa neden duysun?" diye yazdı.

Yetkin: Erdoğan o kadar rahat olsa, Hüda-Par ve  Yeniden Refah'ın Desteğine neden ihtiyaç duysun

Gazeteci-yazar Murat Yetkin, seçimlere 58 gün kala, başa baş bir yarış olduğunu belirterek, "Erdoğan hem kendi tabanından hem MHP’den gelen itirazlara rağmen Kürt-İslamcı Hüda-Par’ın, olanca kadın düşmanı tutumuyla Yeniden Refah Partisi’nin desteğine ihtiyaç duyuyor. O kadar rahat olsa neden duysun?" diye yazdı.

Cumhur İttifakı ve Millet İttifakı'nın yüzde 40 civarında tıkandığını kaydeden Yetkin, "Hem Cumhur İttifakı hem Millet ittifakı yüzde 40 civarında tıkanmış görünüyor. Burada Kılıçdaroğlu’nun, Millet İttifakı'nın akılcı kullanırsa -belki de birinci turda seçimi alabileceği bir senaryo mevcut. O da HDP’nin öncülüğündeki Emek ve Özgürlük İttifakının desteğini almak" ifadelerini kullandı.