Abone Ol

Yeni TV kanalı Tele9, 19 Mayıs'ta yayına başlıyor

Başarılı televizyoncu Yüksel Evsen yönetiminde, Türkiye’nin yeni nesil televizyonu olarak yola çıkan TELE 9, 19 Mayıs Saat 19.19’da ana haber bülteniyle yeni yayın dönemini başlatıyor.

Yeni TV kanalı Tele9, 19 Mayıs'ta yayına başlıyor

Atatürk hayranlığı ile öne çıkan Yüksel Evsen, Türkiye’nin yeni nesil televizyonu için yayın tarihini netleştirdi!

19 MAYIS SAAT 19.19’DA TELE 9’DA

Türkiye’nin yeni nesil televizyonu olarak yola çıkan TELE 9, 19 Mayıs Saat 19.19’da ana haber bülteniyle yeni yayın dönemini başlatıyor.

Son dönemlerde yenilikçi ve ses getiren projelere imza atan ve medyanın önemli aktörlerinden biri haline gelen Evsen Medya Grubu, Türk medyası için oldukça önemli bir projeyi daha hayata geçiriyor.

Evsen Medya Grup Yönetim Kurulu Başkanı Yüksel Evsen uzun soluklu medya kariyerinde kendisinden beklenen adımı atarak Tele9’a can veriyor.

Türkiye’nin yeni nesil TV kanalı olmaya hazırlanan Tele9 objektif ve gerçeklerin ele alındığı ana haber bülteniyle yayına başlıyor. Yayına başlangıç tarihi hayli ilginç ve bir o kadar anlamlı.

“ALLAH’INA GURBAN ATAM” İLANI GİBİ!

Atatürk’e duyduğu yoğun sevgiyle bilinen Yüksel Evsen, kanalın yayına başlayacağı gün ve saat için de oldukça önemli bir tarihi seçmiş durumda.

Atatürk’ün Samsun’a çıktığı tarihten yola çıkan Yüksel Evsen, Tele 9 ana haber bültenine 19 Mayıs günü saat 19.19’da başlıyor. Yüksel Evsen daha önce 10 Kasım’da Adana sokaklarını “Allah’ına Gurban Atam” ilanıyla donatmış, bu durum bütün Türkiye’nin yoğun ilgisini çekmiş, ülke gündemine oturmuştu.

Evsen Medya Grup Yönetim Kurulu Başkanı, Gazeteci-Yazar Yüksel Evsen, tıpkı o ilanda olduğu gibi yine çok anlamlı bir hareketle yeni tv kanalı Tele 9’un yeni yayın dönemini 19 Mayıs günü saat 19.19’da başlatıyor. Evsen kendi sunacağı Tele 9 ana haber bülteniyle halkın yeni ve gür sesi olmaya hazırlanıyor.

Ulusal kanal olarak yayına başlayacak olan Tele 9 yepyeni ve özgün programlarıyla bomba gibi geliyor. Sıcak samimi içeriklerle halkın kendinden bir şeyler bulacağı programların yer alacağı Tele 9 en iyilerin ve en yenilerin kanalı olacak.

Tele9, içeriği ve program yapısıyla yediden yetmişe geniş bir izleyici kitlesine hitap edecek. Özellikle haber ve reality programları ile gündeme damga vurmaya hazırlanan Tele 9, kendisine özgün hayatın içinden yaşam programlarıyla da farklılık oluşturacak.

TÜM YAYINLAR 9 GEÇE!

TELE 9’un, ana haber bültenini başlattığı gün ve saat kadar ilginç bir başka uygulaması ise programların başlangıç saati!

Buna gore Tele 9’daki tüm programların başlama saati 9 geçe!

Hafta içi 5 gün Yüksel Evsen’le ana haber bülteni saat 19.19’da ekrana gelirken, yine hafti içi 5 gün yayınlanacak olan Yalnız Değilsiniz isimli reality program 20.09’da yayınlanacak.

TELE 9’un bir başka önemli programı Ali Oğuz’la Misafir ise Cumartesi günleri saat 21.29’da ekrana gelecek.

TELE 9 NASIL İZLENİR?

Türsat uydusundan yayın yapan Tele 9’u dünyanın her yerinden izlemek mümkün!

Türksat 4A 12458 V(Dikey) 30000 frekansından yayın yapan Tele 9, aynı zamanda DSmart 209.kanalda. TELE 9’u internet üzerinden tele9.com.tr adresinden ve iphone-android uygulamalarından izlemek mümkün olacak.